....

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ : ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γ’ Εθνική: Τον «εκλεκτό» για την άκρη του πάγκου της ομάδας βρήκαν οι άνθρωποι του Εδεσσαϊκού.

Συγκεκριμένα τα.. κλειδιά δόθηκαν στον Αλέξανδρο Κούρτογλου, ο οποίος διαθέτει πλούσιες παραστάσεις και πέρυσι πανηγύρισε με την Αναγέννηση Καρδίτσας την άνοδο στη Super League 2.

 

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Αλέκος Κουρτογλου. Ο 36χρονος τεχνικός με καταγωγή από την Κατερίνη ήδη πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη προπόνηση όπου είχε και την πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές του.Ο νέος τεχνικός των Πράσινων διαθέτει δίπλωμα uefa a, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν είτε σαν βοηθός είτε σαν πρώτος προπονητής στις ομάδες του Βατανιακου, Ρουβα, Πιερικου, Γιουχτα, Ολυμπιακού Βόλου, Απόλλων Λάρισας, ΑΕ Καρδίτσας, Αλμυρού, Εθνικό Κεραμίδιου. Mεγαλύτερη επιτυχία αποτέλεσε η άνοδος την περσινή χρονιά της Αναγ. Καρδίτσας στην super league 2,οπου ήταν πρώτος προπονητής.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής δήλωσε τα εξης;

Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

 

Ξέρω που έχω έρθει και νομίζω ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον σύλλογο του Εδεσσαϊκού.

Γίνεται σίγουρα μια πάρα πολύ καλή και φιλότιμη προσπάθεια φέτος.

Πρέπει να επανέλθει η ομάδα στα νικηφόρα αποτελέσματα και να παραμείνει ανταγωνιστικη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος διεκδικώντας ότι περισσότερο μπορεί γιατί της αξίζει. Άλλωστε ο Εδεσσαϊκός είναι μια ομάδα που οφείλει να πρωταγωνιστει.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments