....

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7ΩΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Σοκαρισμένοι άπαντες στον Εδεσσαϊκό με το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του προπονητή.

Στιγμές αγωνίας ζει η οικογένεια του Εδεσσαϊκού από το απόγευμα του Σαββάτου. Μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα με τον Ορφέα Ριζαρίου, ο προπονητής Βασίλης Ασλανίδης αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Αμέσως υποβλήθηκε σε τομογραφία, όπου διαγνώσθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. Κατευθείαν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε 6,5 ώρες!

Πλέον ο Ασλανίδης νοσηλεύεται στην εντατική, με την κατάσταση του να κρίνεται από τους αγγειοχειρούργους ικανοποιητική. Βέβαια, τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα.

 

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΣΛΑΝΙΔΗ
 

Ο προπονητής της ομάδας μας Βασίλης Ασλανίδης,αφού πέρασε από τον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Εδεσσας, διαγνώσθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.Μετά από 6 1/2 ώρες χειρουργείο στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη ο τεχνικός του Εδεσσαϊκού,βρίσκεται σε δωμάτιο της εντατικής με την κατάσταση του να κρίνεται από τους αγγειοχειρούργους ικανοποιητική.Ωστόσο, όπως είναι φυσικό σε αυτές τις περιπτώσεις οι γιατροί αναμένουν τα επόμενα 24ωρα, προκειμένου να προχωρήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία της υγείας του.

 
Image result for εδεσσαικος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 
Ο Εδεσσαϊκός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου 'Εδεσσας.
Ιδιαιτέρως τον αξιόλογο γιατρό Κωνσταντίνο Οικονόμου επιμελητή ,για την άμεση επιστημονική αντιμετώπιση στο πρόβλημα του προπονητή μας Βασίλη Ασλανίδη.

 
Image result for εδεσσαικος
Η ΣΚΕΨΗ OΛΩΝ ΜΑΣ ΒΡIΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ 

Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή της ομάδας Βασίλη Ασλανιδη για τον οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο.Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα που έρχεται σε δεύτερη μοίρα, ο τεχνικός των Πράσινων Βασίλης Ασλανιδης αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομιστήκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Εδεσσας.Εκει αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις θεωρήθηκε σκόπιμο ο Βασίλης να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου θα χειρουργηθει άμεσα.Σύμφωνα πάντα με το ιατρικό ανακοινωθέν οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες, με τις ευχές και τις σκέψεις όλων να είναι μαζί σου coach!!!
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments