....

ΕΔΕΣΣΑ΅ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ: ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

 

  Με δυο νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο της Έδεσσας (περιοχή Μύλοι, πάρκο καταρρακτών).

-Δευτέρα 2 έως και Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021: Luca (στα ελληνικά)

Animation, Kατάλληλη για όλες τις ηλικίες (2021)

Σκηνοθεσία: Ενρίκο Καζαρόζα

Διάρκεια: 95 λεπτά

Ο Λούκα και ο Αλμπέρτο είναι δύο μικρά αγόρια που ζουν ένα ονειρεμένο καλοκαίρι στην ιταλική Ριβιέρα. Γίνονται φίλοι με την ατίθαση Τζούλια και αποφασίζουν να τη βοηθήσουν σε έναν ποδηλατικό αγώνα, προσέχοντας να μην αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό τους. Το ότι στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι, αλλά θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού.

-Πέμπτη 5 έως και Κυριακή 8 Αυγούστου 2021: Άσπρο Πάτο

Δραματική (2020)

Σκηνοθεσία: Τόμας Βίντερμπεργκ

Με τους: Μαντς Μίκελσεν, Τόμας Μπο Λάρσεν, Μάγκνους Μίλανγκ , Λαρς Ράντε.

Διάρκεια: 117'

         Τέσσερις καθηγητές μέσης εκπαίδευσης μαθαίνουν τη θεωρία του Νορβηγού φιλοσόφου Φιν Σκάρντερουντ και ενθουσιάζονται: ο άνθρωπος γεννιέται με 0,05% λιγότερη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του από «όσο πρέπει», έτσι η σταθερή ημερήσια κατανάλωση περίπου δύο ποτηριών κρασί όχι μόνο δεν κάνει κακό, αλλά αντίθετα αποκαθιστά τη φυσιολογική και επιθυμητή ισορροπία, χαλαρώνοντάς μας, δίνοντάς μας κουράγιο και ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή μας.

‘Ώρα έναρξης προβολής: 21:00. Γενική είσοδος: 6 ευρώ.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΝΙΑΣ. Προπώληση-κράτηση δεν γίνεται. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας στο χώρο.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments