....

"ΕΔΙΩΞΑΝ" ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

 

ΒΙΝΤΕΟ Τέλος από τους “Ράδιο Αρβύλα” ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Το τέλος του Στάθη Παναγιωτοπούλου από το “Ράδιο Αρβύλα” ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες.

«Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για τους Ράδιο Αρβύλα. Μια από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι επικοινωνία, ανθρωπιά και πολύ ωραία πράγματα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση. Ζητάω συγγνώμη. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε… Έκανε κάτι σε μια κοπέλα, δεν έχει σημασία. Αποφάσισε για λόγους που δεν γνωρίζω να ανεβάσει πορνογραφικό υλικό χωρίς να πάρει τη συγκατάθεση της κοπέλας. Ο Στάθης δεν μπορεί να είναι κομμάτι των Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τον θυμό μου. Έχουμε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Λέμε μεταξύ μας τι ζούμε. Τον ρώτησα γιατί δεν μας ενημέρωσε, γιατί ήταν κάτι που έμμεσα μας αφορούσε. Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέλος από το Ράδιο Αρβύλα – Κανάκης: «Δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό του ίδιου και μιας κοπέλας»

Το όνομα του παρουσιαστή εμπλέκεται σε υπόθεση revenge porn

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέλος από το Ράδιο Αρβύλα – Κανάκης: «Δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό του ίδιου και μιας κοπέλας»

Καταγγελίες που αφορούν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο κάνουν τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές, ο συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη φέρεται να ανάρτησε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο και πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του.

Όπως αναφέρει η δημοσίευση που υπάρχει στο twitter, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταγγέλλεται για revenge porn από νεαρή κοπέλα με την οποία γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία.

 

Στην συνέχεια της καταγγελίας αναφέρεται πως αφού χώρισαν, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσίευσε βίντεο της και φωτογραφίες της σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η νεαρή κοπέλα του ζήτησε να τα σβήσει όμως εκείνος φέρεται να μην το έκανε και έτσι εκείνη έκανε μήνυση του. Μετά από αυτό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να την προσέγγισε ξανά ζητώντας της συγγνώμη αλλά και ζητώντας της να τον παντρευτεί.

Αφού η κοπέλα δέχθηκε εκείνος φέρεται να πήρε πίσω την πρόταση του και μετά να της ανακοίνωσε πως παντρεύεται άλλη.

Οριστικά εκτός «Ράδιο Αρβύλα»


Στην αρχή του «Ράδιο Αρβύλα», ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα και ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα ανήκει στην ομάδα.

Συναισθηματικά φορτισμένος, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μια πάρα πολύ παράξενη μέρα. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Το Ράδιο Αρβύλα για μας είναι αγάπη, είναι επικοινωνία και ανθρωπιά. Τα έχουμε χαμένα. Το πρώτο που θα έπρεπε να πω είναι συγγνώμη γιατί ο λόγος δεν θα είναι δομημένος. Δεν ξέρω πώς θα κυλήσει. Θα κάνω προσπάθεια να τα πω όσο πιο δομημένα. Δεν θα είναι εδώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και δεν θα είναι από δω και πέρα. Αυτό που συνέβη είναι πως σήμερα ο Κωστάκης που μιλήσαμε σήμερα μου είπε ότι την στιγμή εκείνη που τον πήρα τηλέφωνο εμφανίστηκε ένα δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι… κάτι που εμείς μισούμε και καταπολεμάμε εδώ και πολλά χρόνια. Αποφάσισε για λόγους που δεν ξέρω, να δημοσιεύσει Δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας χωρίς να το ξέρει. Σημασία έχει το ανθρώπινο και ηθικό κομμάτι. Όταν μου το είπαν αυτό, η πρώτη αντίδραση ήταν πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Όταν κλείσαμε το τηλέφωνο ήμασταν σίγουροι πως πρόκειται για αυτά που πολλές φορές το διαδίκτυο γράφει. Όταν ασχολήθηκα συνειδητοποίησα πως όντως αυτή η ιστορία συμβαίνει. Χρειάστηκαν ώρες για να διαχειριστώ αυτό που συμβαίνει. Επικοινώνησα με τον Στάθη για να του ανακοινώσω την απόφαση μου και την απόφαση μας πως μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του είπα πως δεν μπορώ να το πιστέψω. Του εξέφρασα και το θυμό μου που δεν μπήκε στη διαδικασία να μας ενημερώσει αφού έμμεσα μας αφορά».

Η ανακοίνωση για το «Βινύλιο» της Παρασκευής

Ο Αντώνης Κανάκης μετά το τέλος της προβολής του πρώτου διαλείμματος ανακοίνωσε πως το Βινύλιο της ερχόμενης Παρασκευής δεν θα προβληθεί και ο λόγος είναι η ψυχολογία που έχουν οι συντελεστές της εκπομπής.

«Την Παρασκευή το Βινύλιο δεν θα το βγάλουμε στον «αέρα» και ο λόγος είναι πως αυτό που είχαμε προγραμματίσει ήταν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Δεν υπάρχει ψυχολογία να κάνουμε κανένα πάρτι. Δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Η ανακοίνωση του AΝΤ1

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Ant1 μετά την ανακοίνωση και του Αντώνη Κανάκη πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πλέον δεν ανήκει στους Ράδιος Αρβύλα.

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.
Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του Ράδιο Αρβύλα και VINΥΛΙΟ, η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

 

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments