....

ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ : ΔΟΜΙΚΟ ΧΑΣΜΑ ΥΦΟΥΣ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Διάπλατα έχει πλέον ανοίξει η πόρτα εξόδου στελεχών από το ΣΥΡΙΖΑ καθώς η ομάδα Αχτσιόγλου σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της μετά την χθεσινή πολύωρη πανελλαδική συνδιάσκεψη, με τη συμμετοχή 1.000 και πλέον στελεχών του κόμματος.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες τις επόμενες ώρες καθώς όλα δείχνουν πως απομακρύνεται κάθε προσπάθεια συνεννόησης και συζήτησης, ενώ δεν διαμορφώνονται προϋποθέσεις συμβίωσης με την ομάδα Κασσελάκη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αποδόθηκαν ευθύνες στην ηγετική ομάδα για τα στοιχεία διάλυσης που εμφανίζει η παράταξη, ενώ είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν σημεία σύγκλισης εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επόμενο που μένει να είναι να φανεί ο τρόπος που θα οδηγηθούν στην έξοδο τα στελέχη καθώς εκτιμάται ότι η ομάδα Αχτσιόγλου, θα αποχωρήσει σταδιακά και ανά ομάδες.

Κατά ομάδες και σταδιακά η αποχώρηση

Μιλώντας στην πανελλαδική συνδιάσκεψη η Έφη Αχτσιόγλου έκανε λόγο για δομικό χάσμα ύφους, ήθους και πολιτικών επιλογών με τη νέα ηγεσία του κόμματος, τονίζοντας ότι θα μπορούσε - η νέα ηγεσία του κόμματος - να δράσει με διαφορετικό τρόπο μετά τις εσωκομματικές εκλογές και να μην κάνει διχαστικές επιλογές.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος φέρεται να διατύπωσε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει κρίση με στοιχεία διάλυσης, τονίζοντας ότι η ρίζα της κρίσης αυτής είναι πολιτική και η νέα ηγετική ομάδα αρνείται να το αποδεχτεί και αναζητάει εσωτερικούς εχθρούς αντί να συζητήσει για την ουσία της πολιτικής.

Φέρεται να πρόσθεσε δε, ότι οι τελευταίες επιθέσεις που έγιναν δημιουργούν ένα κλίμα που μοιάζει με βούρκο.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments