....

ΈΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ψήφος για καλύτερη δημόσια Υγεία, για προστασία της πρώτης κατοικίας, για ένα σοβαρό πλαίσιο ρύθμισης των χρεών, για τη δυνατότητα τα νέα ζευγάρια να έχουν στέγη χωρίς να χρειάζεται να δαπανούν γι’ αυτό το σύνολο του εισοδήματός τους, για διαφάνεια στα δημόσια έργα και περισσότερη ασφάλεια. Είναι θετική ψήφος για συγκεκριμένα πράγματα τα οποία μπορούν να υπάρξουν την επόμενη μέρα στην ελληνική κοινωνία», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου στο “ATTICA TV”.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. καταθέτει στον δημόσιο διάλογο μία εναλλακτική διαδρομή, μία άλλη προοπτική για την ελληνική κοινωνία. Δεν συζητήσαμε γι’ αυτά στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο, τώρα όμως έχουμε μπροστά μας μία νέα μάχη και νέες κάλπες και πρέπει να τα συζητήσουμε», πρόσθεσε.

«Ο κ. Μητσοτάκης λέει στους πολίτες μείνετε στο παρόν που έχετε -από το οποίο η συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας δεν είναι ικανοποιημένη- και πως οτιδήποτε άλλο είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Αυτό δεν ισχύει, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια. Ο άλλος δρόμος, η προοπτική για καλύτερη Υγεία, για καλύτερο εισόδημα, για προστασία της πρώτης κατοικίας, για στέγη είναι απολύτως εφικτή και ρεαλιστική», τόνισε.

Η κ. Αχτσιόγλου επισήμανε ότι «το πρόγραμμα της ΝΔ δεν είναι καθόλου σαφές. Ο κ. Μητσοτάκης δεν τοποθετείται ούτε για το τι θα κάνει με τις συντάξεις, ούτε για το τι θα κάνει με το εισόδημα, ενώ το πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών έχει μειωθεί λόγω της ακρίβειας. Κάνει γενικόλογες εξαγγελίες ότι θα αυξήσει τον μέσο μισθό, αλλά την ίδια στιγμή δεν θα ξεπαγώσει τις τριετίες και δεν υπάρχουν ενεργές συμβάσεις εργασίας σε κλαδικό επίπεδο. Άρα με ποιες πολιτικές θα αυξηθεί ο μέσος μισθός; Είναι άδειες υποσχέσεις αυτά».

Υπογράμμισε, παράλληλα, ότι «το κρίσιμο είναι ο πολίτης να ξέρει ποιο είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, να ξέρει τι θα εφαρμοστεί την επόμενη μέρα αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, να έχει μπροστά του καθαρά τις δύο εναλλακτικές, τα δύο αντιπαρατιθέμενα σχέδια, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Καθαρά όμως, όχι με κινδυνολογίες, όχι με στρεβλώσεις, όχι όπως θέλει να τα παρουσιάσει η ΝΔ».

Σημείωσε, τέλος, ότι «η νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ απαρτίζεται από πρόσωπα που όχι μόνο έχουν μεγάλη τεχνοκρατική επάρκεια και πορεία το κάθε ένα από αυτά στον δικό του επιστημονικό και επαγγελματικό χώρο, αλλά έχουν και όραμα για την κοινωνία».

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments