....

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΚΕ ΤΗΣ ΔΕΔΑ

 

 

Το έργο κατασκευής του δικτύου αερίου στην πόλη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι πρώτες συνδέσεις καταναλωτών αναμένονται μέχρι το τέλος του 2023

 

Η ΔΕΔΑ (θυγατρική της ΔΕΠΑ Υποδομών), στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), συνεχίζει να υλοποιεί πολυδιάστατες δράσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των κατοίκων και βελτιώνουν την καθημερινότητά τους. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία βιώσιμης αξίας για τα ενδιαφερόμενα μέρη της, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

 

Στο επίκεντρο της τελευταίας πρωτοβουλίας ΕΚΕ της ΔΕΔΑβρέθηκαν τα παιδιά. Με χορηγία της εταιρείας, κατασκευάστηκε μια νέα παιδική χαρά, με πιστοποιημένο σύγχρονο εξοπλισμό και όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας,στο πάρκο Αγίου Γεωργίου στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών.

Τα εγκαίνια της παιδικής χαράς πραγματοποιήθηκαντην Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023,παρουσία του δημάρχου του δήμου Πέλλας, ΓρηγόρηΣτάμκου, των αντιδημάρχων Χρ. Πασσαλή, Χρ. Βουτσά και Αθ. Επιτροπάκη, του προέδρου του ΚΕΚΑΠΠΑ Μιχ. Παναγιωτίδη, καθώς και κλιμακίου στελεχών της ΔΕΔΑ, με επικεφαλής τον Συντονιστή Διευθυντή Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΔΕΔΑ, Δημήτρη Αυλωνίτη.

 

«Αυτή ηπαιδική χαρά,νέας τεχνολογίας,είναι η 24η παιδική χαρά για τον δήμο Πέλλας και επιλέχτηκε να βρίσκεται στο κέντρο της πόλης με το σήμα της ΔΕΔΑ, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για τη χορηγία της. Τα παιδιά μας έχουν ευχαριστηθεί την παιδική χαρά και οι φωνές τους έχουνπλημμυρίσει το πάρκο του Αγίου Γεωργίου. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το έργο κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά που θα έχει έντονο περιβαλλοντικό αποτύπωμα για την πόλη και θα αποφέρει σημαντικά οφέλη για τους κατοίκους της», υπογράμμισε ο δήμαρχος του δήμου Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

 

«Με την παιδική χαρά που παραδίδουμε στον δήμο Γιαννιτσών, αφενός πιστοποιούμε την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών, αφετέρου δίνουμε ένα ισχυρό μήνυμα για την μακροχρόνια παρουσία της ΔΕΔΑ στην τοπική κοινωνία. Αναγνωρίζουμε ότι το έργο επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη μπορεί να δημιουργεί όχληση, όμως τα οφέλη του για την τοπική κοινωνία και οικονομία, όπως επίσης και αυτή η παιδική χαρά, θα μείνουν για πάρα πολλά χρόνια», τόνισε ο κ. Αυλωνίτης, εκφράζοντας ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και όλα τα στελέχη της δημοτικής αρχής που συνέβαλαν στην άρτια αξιοποίηση της χορηγίας.https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2023-07-21_213203.jpg

 

Σημειώνεται ότι το έργο κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξηκαι σύντομα τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις της πόλης θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια νέα μορφή ενέργειας, οικονομικά πιο προσιτή και βιώσιμη. Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή 27 χλμ δικτύου από το σύνολο των 40 χλμ που προβλέπεται σε αρχική φάση και οιπρώτες συνδέσεις καταναλωτών με το δίκτυο αναμένεται να ενεργοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2023.

Σχόλια - Facebook Comments