....

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 21 ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Οι συγκεκριμένες προσλήψεις θα γίνουν από την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. του Δήμου Πέλλας, οι υπόλοιποι δήμοι του νομού γιατί άραγε

δεν μπήκαν στη διαδικασία πρόσληψης γυμναστών; Είναι ένα σοβαρό ερώτημα, άραγε ποιος μπορεί να απαντήσει;

Την έγκριση της πρόσληψης συνολικά 1.232 πτυχιούχων φυσικής αγωγής, μεταξύ των οποίων 21 για την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. του δήμου Πέλλας ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με σκοπό την στελέχωση των ΟΤΑ Α’ Βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, για την περίοδο 2014-15.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που συνυπογράφει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Αργύρης Ντινόπουλος, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο αν. υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, εγκρίνεται η πρόσληψη 1232 πτυχιούχων φυσικής αγωγής με σκοπό την στελέχωση των ΟΤΑ Α’ Βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους, για την περίοδο 2014-15.

Επίσης, σημειώνεται ότι όσοι επιλεχθούν στα προγράμματα θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας με τον φορέα υλοποίησης διάρκειας έως 8 μηνών.

Για την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού & Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) οι θέσεις που εγκρίθηκαν για την υλοποίηση του προγράμματος Μαζικής Άθλησης την περίοδο 2014-2015 είναι 21, οι οποίες και  θα καλυφθούν, με τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments