....

«ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΕΠΑΝΑ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ ΠΕΛΛΑΣ »

Με την υπ. αριθμόν 2390/39/29.07.2014 του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ εγκρίθηκε η επανα – προκήρυξη του διαγωνισμού για την κατασκευή των εργατικών κατοικιών στην περιοχή του Αρχοντικού Πέλλας.

Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση το Δ. Σ. του ΟΑΕΔ εγκρίνει τη διενέργεια διαδικασίας διαπραγμάτευσης, μεδημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού, για την επιλογή τριών (3) εργοληπτών πουθα συμμετάσχουν στην ομάδα σχεδιασμού του έργου «Συνέχιση εργασιών μετά απόέκπτωση του αναδόχου του έργου: “Ανέγερση οικισμού 42 κατοικιών σε διώροφακτίρια τύπων μίας αίθουσας συγκεντρώσεων και δύο καταστημάτων, με τις εγκαταστάσεις τους και τα έργα υποδομής και διαμόρφωσηςπεριβάλλοντος χώρου (οδοποιία, δίκτυα ύδρευσης – αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμόςπεριβάλλοντος χώρου, κ.λ.π.) στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ του Ν. Πέλλας, με την επωνυμία«ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΙΙΙ».

Η επανα-προκήρυξη του διαγωνισμού είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα, στην προσπάθεια που γίνεται τον τελευταίο χρόνο από τον Βουλευτή προκειμένου το έργο των εργατικών κατοικιών να ολοκληρωθεί, γεγονός που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της περιοχής και ταυτόχρονα θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες στέγασης των διακιούχων.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments