....

ΕΙΧΕ... ΘΑΨΕΙ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ ΣΕ 13 ΒΑΖΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ

Στον λάκκο που είχε σκάψει, οι αστυνομικοί βρήκαν θαμμένα 13 γυάλινα βάζα με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 κιλού και 920 γραμμαρίων

Ολόκληρο... τάφο (!) είχε ανοίξει στο έδαφος σε ένα σημείο του αγροκτήματός του ένας νεαρός για να θάβει τα... ναρκωτικά που διακινούσε σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας! Η ατυχία του ήταν ότι οδήγησε ο ίδιος τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας στην αυτοσχέδια κρυψώνα!

Ο 34χρονος Έλληνας δεν είχε αντιληφθεί ότι βρισκόταν υπό διακριτική παρακολούθηση και πήγε ανυποψίαστος στο αγρόκτημά του. Όταν άρχισε να ξεθάψει το παράνομο εμπόρευμά του, βρέθηκε ξαφνικά δεμένος με χειροπέδες! Στον λάκκο που είχε σκάψει, οι αστυνομικοί βρήκαν θαμμένα 13 γυάλινα βάζα με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 κιλού και 920 γραμμαρίων! Ο 34χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Το μοναδικό χασισόδεντρο που καλλιεργούσε στο ποιμνιοστάσιό του στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου ένας 41χρονος, του είχε αποδώσει ακατέργαστη κάνναβη βάρους 199 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε μαζί με μία ζυγαριά όταν έγιναν έρευνες από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments