....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 18ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ

Ακολουθεί το Πρόγραμμα εκδηλώσεων συνεορτασμού της 18ης Οκτωβρίου για την Απελευθέρωση της Έδεσσας από τους Τούρκους

και της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα που φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014, στην πόλη της Έδεσσας, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου προσκαλούν τις τοπικές αρχές και φορείς, καθώς επίσης και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις.

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

 

Σάββατο 18 Οκτωβρίου  2014

 

Ώρα 10.30π.μ.: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας κα. Σοφία Χουϊαρίδου.

 

Ώρα 11.30 π.μ.:       Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφανιών. Σιγή ενός λεπτού και Εθνικός ύμνος.

 

Ώρα 12.00:   Παρέλαση αναπήρων πολέμου, πολιτιστικών συλλόγων, μαθητών-μαθητριών, Προσκόπων-Οδηγών και τμημάτων Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Επίσης, ορίζονται:

 

Α) Γενικός σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής ώρας μέχρι και της δύσεως του ηλίου της ημέρας της εορτής. 

Β) Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων του Δήμου Έδεσσας, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από της δύσεως του ηλίου της ημέρας της εορτής μέχρι και τις πρωινές ώρες της επομένης.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments