....

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΕ ΑΓΡΟΤ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΥΡΙΖΑ [ΑΦΙΣΑ]

 

 

Στο πλαίσιο της φετινής τετραήμερης διεθνούς έκθεσης «Agrotica», με τους εκθέτες που θα συμμετάσχουν να ξεπερνούν τους 2.000, πραγματοποιείται η εκδήλωση του Αγροτικού Τμήματος ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΠΕΚΕ Αγροτικής Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Αγροτικός Τομέας: παρόν και μέλλον».

Ο τόπος και ο χρόνος της εκδήλωσης σηματοδοτούν ακριβώς την ανοικτή πρόσκλησή μας σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης, (αγρότες, γεωτεχνικούς, εκθέτες). Ο λόγος είναι η ανάγκη και η επιδίωξή μας για ανοικτή συζήτηση, επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που συσσωρεύονται χωρίς διαφαινόμενη, σήμερα, προοπτική στον Αγροτικό Τομέα.

Στη συζήτηση θα παραβρεθούν ως ομιλητές ο Σταύρος Αραχωβίτης, βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός ΑΑ&Τ, ο Πέτρος Κόκκαλης ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Χαράλαμπος Κασίμης πρώην Γενικός Γραμματέας ΥπΑΑΤ και ο Νίκος Δημόπουλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Καβάλας.

 

 

Σας καλούμε στην ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνουμε

Σάββατο, 1Η Φεβρουαρίου 2020 ώρα 12.00 π.μ. στο Β’ Αμφιθέατρο Σχολής Γεωπονίας Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Α.Π.Θ., ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments