....

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ: 3+1 ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΡΑΞΟΥΝ!

Το Χαμένο Ακροκέραμο 

Ένα συγκλονιστικό βιβλίο γεµάτο συγκίνηση και αµέτρητες ανατροπές, που θα σας µείνει αξέχαστο!

Από τις έξι κεφαλές, µία είναι αυτή που θα σου πει αυτό που θες. Κι αν νιώθεις τόσο τυχερός, τόλµα να µάθεις πού είναι ο θησαυρός! Tρεις παράλληλες ιστορίες µε φαινοµενικά ασύνδετα στοιχεία συνθέτουν ένα περίπλοκο και ακανθώδες παζλ για πεπειραµένους λύτες.

Πώς µια τυπογράφος στο Βερµόντ γίνεται σηµαντικός παράγοντας εξιχνίασης υποθέσεων στο πλευρό ενός αστυνοµικού επιθεωρητή; Με ποιο τρόπο συνδέεται ένας µεγάλος παράγοντας πολυεθνικής εταιρείας του Λονδίνου µε µια οικολόγο ακτιβίστρια; Ποιο είναι το σκοτεινό µυστικό που κρύβει το νέο σπίτι ενός νεαρού ζευγαριού στην ελληνική επαρχία;

Στη σκέπη όλων των ιστοριών -και όχι µόνο- βρίσκεται ένα σκαλισµένο από τον καιρό ακροκέραµο και µια αιµατοβαµµένη ιστορία καλά κρυµµένη, ξεχασµένη από το βαρύ πέπλο του χρόνου.

Δείτε το βιβλίο
Οι Σκοτεινοί

Ένα καθηλωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα όπου το μυστήριο συναντά την νεανική οργή

Οι Σκοτεινοί ξέρουν την αληθινή πραγµατικότητα.

Οι Σκοτεινοί έχουν µάτια παντού.

Στο τέλος, θα µείνουν µόνο οι Σκοτεινοί.

 

Μη νοµίσεις ότι αυτή είναι µια συνηθισµένη αστυνοµική ιστορία. Άλλωστε, ο Μιχάλης δεν είναι κανένας σπουδαίος επιθεωρητής της αστυνοµίας, αλλά ένας απλός φοιτητής που δουλεύει σε µπαρ στα Εξάρχεια, µισεί όλο τον κόσµο, πίνει συνεχώς γιατί θέλει να πεθάνει πριν φτάσει τα εξήντα και σιχαίνεται να διαβάζει αστυνοµικές ιστορίες. Όταν, όµως, ο διάσηµος ζωγράφος Ιάσονας Βεντύρης βρίσκεται νεκρός, ο Μιχάλης θα µπλεχτεί σε µια σειρά από παράξενα γεγονότα: Γιατί εξαφανίστηκε ο καλύτερός του φίλος και ανιψιός του ζωγράφου; Τι ρόλο παίζει η ερωµένη του Βεντύρη και ποια είναι η µυστηριώδης δηµοσιογράφος που µπαίνει στη δική του ζωή; Και µέσα σ' όλα αυτά, µια παρανοϊκή θεωρία για τους ανθρώπους-ερπετά.

Ένα κουβάρι ξετυλίγεται στην αυγουστιάτικη Αθήνα του χιπ χοπ, των ξενοίκιαστων µαγαζιών, των ναρκωτικών και των σκουπιδιών κι ο Μιχάλης το ακολουθεί. Από το Κολωνάκι και τους διαδρόµους της ΓΑ∆Α, µέχρι το σανατόριο της Πάρνηθας, για να φτάσει ως το τέλος. Εκεί όπου τον περιµένουν... οι «Σκοτεινοί».

Ένα αστικό νουάρ αστυνομικό µυθιστόρηµα όπου το µυστήριο συναντά τη νεανική οργή. Με αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο, γραφή κοφτή και νευρική, ένταση και ρυθµό που σε προκαλεί να γυρίσεις την επόµενη σελίδα.

Δείτε το βιβλίο
 
Απαγορευμένη Ηδονή

Ένα ανατρεπτικό αστυνομικό θρίλερ που κόβει την ανάσα

 

«Το ασίγαστο μίσος, η εκδικητικότητα και η αδιαλλαξία ήταν το εκκολαπτήριο ενός κτήνους. Οι σκοτεινές προτροπές το είχαν απλώς απελευθερώσει. Τώρα, ήταν έτοιμο να δράσει...»

 

Ένας ανελέητος τιμωρός όλων όσων απειλούν να σταθούν εμπόδιο στην ευτυχία του, ωθούμενος σε πράξεις βίας εξαιτίας τραυματικών εμπειριών από την παιδική του ηλικία. Μία σατανική γυναίκα, που στέκεται αρωγός στην εγκληματική του δραστηριότητα. Δραστηριότητα με επίκεντρο μια υπόγεια και αιματοβαμμένη κρύπτη.

Τη φαινομενικά ασταμάτητη δράση τους έρχεται να ταράξει μία νεαρή αρχαιολόγος, κόρη αστυνομικού, η οποία αναζητά τον τάφο ενός νεκρού βασιλιά.

Γύρω από τον τάφο αυτόν περιπλέκονται οι μοίρες των τριών προσώπων, με τον χορό της ζωής και του θανάτου να λαμβάνει απρόβλεπτη τροπή...

Δείτε το βιβλίο
Τιαμάτ

Μια ιστορία τρόμου που κόβει την ανάσα διαδραματίζεται στον Έβρο

 

1997. Ξημερώματα Πάσχα. Μία ομάδα μεταναστών, προσπαθώντας να περάσει στην Ελλάδα μέσω του Έβρου, γίνεται αντιληπτή από μία Ελληνική περίπολο. Ένας 19χρονος από το Μπαγκλαντές συλλαμβάνεται από τους Έλληνες φαντάρους ενώ προσπαθεί να κρυφτεί. Δίπλα του βρίσκονται τα απομεινάρια του φίλου του. Ισχυρίζεται πως κάτι τους επιτέθηκε.

 

2012. Ένας δημοσιογράφος στην Αλεξανδρούπολη σκοτώνεται σε ύποπτο αυτοκινητικό, ενώ έχει μιλήσει για εξαφανίσεις κυνηγών και αγροτών στον Έβρο.

Την ίδια χρονιά, ένας συγγραφέας και δύο φίλοι του, ανακαλύπτουν μία ύποπτη αναφορά των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών με το κωδικό όνομα «Τιαμάτ», που αναφέρεται στα γεγονότα του Πάσχα του '97.

Οι τρεις ήρωες καλούνται, σαν σύγχρονοι «ιππότες», να ερευνήσουν την υπόθεση και να αντιμετωπίσουν έναν «δράκο» που σπέρνει τον τρόμο, υπό την καθοδήγηση ενός πάμπλουτου ηλικιωμένου.

Με τι ακριβώς θα έλθουν αντιμέτωποι, στον Έβρο;

Υπάρχουν ακόμη τέρατα;

Ή μήπως τα αληθινά τέρατα έχουν ανθρώπινο πρόσωπο;

Δείτε το βιβλίο

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments