....

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ :ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΈΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Λογοτεχνικός περίπατος με τη συγγραφέα Έλενα Αρτζανίδου στην Πάρο

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και το Βιβλιοπωλείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ σας προσκαλούν σε έναν λογοτεχνικό περίπατο για το νέο βιβλίο της Έλενας Αρτζανίδου.

Ο περίπατος θα ξεκινήσει από τον λόφο του Αγίου Κωνσταντίνου και θα ολοκληρωθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάρου, με «ξεναγό» τη συγγραφέα Έλενα Αρτζανίδου, η οποία θα ακολουθήσει τη διαδρομή του ήρωα
του βιβλίου.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο e-mail anagennisibooks@gmail.com  ή στο 2284022247.

Έως 20 παιδιά.


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πάρος
Ταχυδρομικός κωδικός:
Έναρξη
Τετάρτη 21/07/2021
19:30 μμ
Είδος εκδήλωσης Εκδηλώσεις για όλους
Ο ΣΤΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΥΛΟΙ ΤΟΥ
Ο ΣΤΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΥΛΟΙ ΤΟΥ
Όταν ήμουν δύο χρόνων, είδα ένα πελώριο πουλί να στέκεται στο ένα του πόδι. Προσπάθησα να το μιμηθώ, μένοντας ακίνητος σαν στύλος.
Όταν έγινα τριών, σε μια ακρογιαλιά, έστησα στύλους με ολόλευκα βότσαλα και άρχισα να τραγουδάω: «Στύλιοι, στύλιοι».
Όταν αντίκρισα πρώτη φορά τον Παρθενώνα, είχα ήδη κλείσει τα έξι. Τότε αποφάσισα να φτιάξω τη δική μου μοναδική κατασκευή.
Στέλιος ή Στύλιος, όπως και να τον φωνάξετε, είναι ένας λαμπρός δημιουργός.

Η ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ γεννήθηκε στη Δυτική Γερμανία. Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στο Μαυρονέρι του Νομού Κιλκίς και αργότερα στη Θεσσαλονίκη, όπου τελείωσε το Λύκειο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας καθώς και του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ. Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή χρονογραφημάτων και άρθρων για την εφημερίδα Θεσσαλονίκη-Μακεδονία. Από το 1996 ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Αναλυτική εργογραφία της μπορείτε να βρείτε στο προσωπικό ιστολόγιό της (blog): http://ardjanidou.psichogios.gr.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments