WWW.TASTV.GR

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ 27.05.2021

<--break->

Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Ο Μάιος κλείνει με δυνατούς νέους τίτλους!
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου, συγγραφέας των 2.000.000 αντιτύπων, έρχεται με ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑΝΟΥ, ένα crime μυθιστόρημα που θα μας συνταράξει. Μια σειρά άγριων δολοφονιών και δίπλα από κάθε θύμα και ένα ομοίωμα νάνου. Ποιος είναι ο επόμενος νάνος;
Στην ξένη λογοτεχνία ταξιδεύουμε στις Άλπεις με ΤΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ, το απόλυτο ατμοσφαιρικό θρίλερ από τη Σάρα Πιρς. Το βιβλίο μάς μεταφέρει σε ένα πεντάστερο επιβλητικό ξενοδοχείο, χωμένο στο χιόνι και απομονωμένο από τον κόσμο. ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ... ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!
Στην κατηγορία των βιβλίων γενικών γνώσεων, σημαντικά «πώς» βρίσκουν την απάντησή τους σε μία σειρά βιβλίων αυτοβελτίωσης. ΠΩΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣκαι ΑΝΑΠΝΟΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ είναι τρεις τίτλοι που έρχονται για να μας γεμίσουν αυτοπεποίθηση και ενέργεια, απελευθερώνοντας τον καλύτερο εαυτό μας. Δυνατή καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ξεκινήσει για τους τρεις αυτούς τίτλους, καλώντας το κοινό να απαντήσει σε σημαντικά «πώς» μέσα από τα βιβλία.

Στην εφηβική νεανική λογοτεχνία, μοναδική θέση κατέχει το βιβλίο-φωτιά ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ, της Candace Bushnell, συγγραφέως της σειράς Sex and the City, και της Katie Cotugno. Ένα ευφυέστατο φεμινιστικό μυθιστόρημα στην εποχή του #MeToo, που δηλώνει πως ήρθε η ώρα για όλα τα κορίτσια να ξαναγράψουν τους κανόνες τού πώς να είσαι καλό κορίτσι.

Στο παιδικό εκδοτικό πρόγραμμα ξεχωρίζει το βιβλίο Η ΕΜΙΛΙ Γ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΡΡΟΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, η ένατη περιπέτεια της αγαπημένης μας γοργόνας Έμιλι, ακόμη πιο απίθανη και μοναδική, που θα ενθουσιάσει τα παιδιά.
Τέλος, ιδιαίτερης σημασίας είναι το βιβλίο ΕΓΩ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ένα πολύτιμο εικονογραφημένο βιβλίο που μαθαίνει στα παιδιά τα όρια του σώματος, τόσο του δικού τους όσο και των υπολοίπων.
 
ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΝΙΑΣ Ένα φορτισμένο συγκινησιακά οδοιπορικό στους τόπους που βίωσαν τη φρίκη τριών βουλγαρικών κατοχών, ένα προσκύνημα στους τάφους όσων μαρτύρησαν και μια σταγόνα σεβασμού σ' εκείνους που κατάφεραν να σταθούν όρθιοι.Τιμή πώλησης: 17,70 €


Δείτε περισσότερα...
  ΑΝΑΠΝΟΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ Ένα εγχειρίδιο τεχνικών αναπνοής το οποίο απευθύνεται σε όποιον αναζητά ηρεμία, διαύγεια και ευεξία. Περιλαμβάνει απλές και κατανοητές οδηγίες για ασκήσεις αναπνοής και είναι απολύτως προσιτό ακόμα και για αρχάριους.Τιμή πώλησης: 9,90 €


Δείτε περισσότερα...
 
Αυτό το χρήσιμο βιβλίο περιλαμβάνει συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό κάθε μέρα, ακόμα κι όταν όλα πάνε στραβά.Τιμή πώλησης: 9,90 €


Δείτε περισσότερα...
ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ  
 
  ΠΩΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Σε αυτό το βιβλίο θα βρούμε συμβουλές, τεχνικές και θετικές ρήσεις για να σταματήσουμε να αμφισβητούμε τον εαυτό μας και να του φερόμαστε με καλοσύνη.Τιμή πώλησης: 9,90 €


Δείτε περισσότερα...
 
 
 
Από τη συγγραφέα του βιβλίου SEX AND THE CITY έρχεται ένα εξαιρετικά επίκαιρο κοινωνικό μυθιστόρημα με κεντρικό άξονα το κίνημα #MeToo και τον φεμινισμό. Για κορίτσια από 14 ετών και άνω, ένα βιβλίο που θα συζητηθεί και αξίζει να διαβαστεί.
 
Τιμή πώλησης: 12,20 €
Δείτε περισσότερα...
  ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ  
 
 
ΕΓΩ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Ένα βιβλίο που ανήκει στη θεματολογία της σωματικής ασφάλειας των παιδιών και πρέπει να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη. Δοσμένο μέσα από απλό, φιλικό και κατανοητό κείμενο σε συνδυασμό με χαρούμενη, μοντέρνα και ζωηρή εικονογράφηση, το βιβλίο συζητάει για το σώμα, τα όρια, και τον σεβασμό. Περιλαμβάνει ενότητα με ερωτήσεις προς συζήτηση για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Τιμή πώλησης: 12,20 €


Δείτε περισσότερα...
Διαχρονικοί και πολυαγαπημένοι μύθοι του Λαφονταίν και του Φαίδρου με πρωταγωνιστές ζωάκια σε καθημερινές περιπέτειες και τη χαρακτηριστική και πρωτότυπη εικονογράφηση της Μαρίσα Βεστίτα.Τιμή πώλησης: 12,20 €


Δείτε περισσότερα...
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΥΘΟΙ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ
Δύο απαλά πάνινα βιβλιαράκια, με υφές και έναν παιχνιδιάρικο ήχο, αποτελούν το ιδανικό πρώτο ανάγνωσμα των μωρών.
 
ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΛΕΞΟΥΛΕΣ (ΠΑΝΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ)
Τιμή πώλησης: 9,90 €
Δείτε περισσότερα...
ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΖΩΑΚΙΑ (ΠΑΝΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ)
Τιμή πώλησης: 9,90 €
Δείτε περισσότερα...
STEAM ΠΑΖΛ: OI ΠΡΩΤΟΙ MOY ΑΡΙΘΜΟΙ / STEAM ΠΑΖΛ: OI ΠΡΩΤΕΣ MOY ΛΕΞΕΙΣ / STEAM ΠΑΖΛ: TA ΠΡΩΤΑ MOY ΖΩΑΚΙΑ

Νέα σειρά βιβλιοπαιχνιδιών με τρενάκι-παζλ και βιβλιαράκι, ιδανική για την καλλιέργεια της λεπτής κινητικότητας, της συγκέντρωσης και του λεξιλογίου των νηπίων.
STEAM ΠΑΖΛ: OI ΠΡΩΤΟΙ MOY ΑΡΙΘΜΟΙ
Τιμή πώλησης: 13,30 €
Δείτε περισσότερα...
STEAM ΠΑΖΛ: OI ΠΡΩΤΕΣ MOY ΛΕΞΕΙΣ
Τιμή πώλησης: 13,30 €
Δείτε περισσότερα...
STEAM ΠΑΖΛ: TA ΠΡΩΤΑ MOY ΖΩΑΚΙΑ
Τιμή πώλησης: 13,30 €
Δείτε περισσότερα...
ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ / ΝΕΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
 
ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
Τιμή πώλησης: 17,70 €
Δείτε περισσότερα...
Κλείνοντας θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποια ευχάριστα νέα.
Στις 13/5 ανακοινώθηκαν τα British Book of the Year Awards και οι εκδόσεις μας απέσπασαν 3 βραβεία!
Πιο συγκεκριμένα, το πολυβραβευμένο ΑΜΝΕΤ της Μάγκι Ο' Φάρελ αναδείχθηκε στο ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. Το εξαιρετικό αυτό ιστορικό μυθιστόρημα, που πραγματεύεται τη ζωή της γυναίκας του Σαίξπηρ και του γιου του, έχει τιμηθεί με ακόμη 36 λογοτεχνικές διακρίσεις.
Το 5ο βιβλίο της σειράς crime του Ρόμπερτ Γκάλμπρεϊθ (λογοτεχνικό ψευδώνυμο της συγγραφέως του Χάρι Πότερ Τζ. Κ. Ρόουλινγκ) με τίτλο TROUBLED BLOOD, που μάλιστα θεωρήθηκε από τους κριτικούς ως το καλύτερο της σειράς, διακρίθηκε ως το CRIME ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! Στη χώρα μας αναμένεται μέσα στον Ιούλιο με τίτλο ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΛΕΥΚΟ.
Τον τίτλο του ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ κατέκτησε ο συγγραφέας και κωμικός Ρίτσαρντ Όσμαν, καθώς το μοναδικό βιβλίο του Η ΛΕΣΧΗ ΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ σκαρφάλωσε από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, τον Σεπτέμβριο του 2020, στην 1η θέση στις βρετανικές λίστες των μπεστ σέλερ και παρέμεινε στην κορυφή για 16 συνεχόμενες εβδομάδες, ενώ εξακολουθεί να περιλαμβάνεται στις λίστες των μπεστ σέλερ για 25 εβδομάδες συνολικά!

Πόπη Γαλάτουλα
Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων

Εκδόσεις Ψυχογιός ΑΕ
Τατοΐου 121, 144 52 Μεταμόρφωση
τηλ.: 210.2804800 // Fax: 210.2819550
E-mail: popi@psichogios.gr

Νέες κυκλοφορίες στις 27.05.2021 από τις Εκδόσεις Ψυχογιός
Aν δε βλέπετε το newsletter σωστά, πατήστε εδώ.
 
 

 

Διαδικτυακές συναντήσεις με αγαπημένους συγγραφείς

Εκδόσεις Ψυχογιός ΑΕ
Τατοΐου 121, 144 52 Μεταμόρφωση
τηλ.: 210.2804800 // Fax: 210.2819550
E-mail: pr@psichogios.gr

Σχόλια - Facebook Comments