....

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ | ΕΚΔΟΤΙΚΟ 19.10.2023

Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Σας παρουσιάζουμε τα νέα παιδικά βιβλία μας που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες. Δείτε παρακάτω τις νέες κυκλοφορίες μας, που θα είναι διαθέσιμες στις 19 Οκτωβρίου.

Ιστορίες - Παραμύθια

Η ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!
ΛΟΥΙΖ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ
Η ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!
 
 

Αυτή είναι η πιο σύντομη ιστορία καληνύχτας του κόσμου! Αλήθεια! Έχει μόνο δέκα λέξεις. Όμως, για περίμενε! Πρέπει να κάνεις μερικά πολύ σημαντικά πράγματα πριν πούμε την ιστορία... Αυτή η ευρηματική και διαδραστική ιστορία καληνύχτας θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σας.

Για παιδιά από 3 ετών

Διάβασε ένα απόσπασμα »

 

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ 3: ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ
ΡΑΝΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗ, ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΤΑΣ
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ 3: ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ
 
 

Η παράδοση είναι κάτι ζωντανό. Ζει και αναπνέει και υπάρχει γύρω μας. Θα 'χετε ακούσει, βέβαια, ότι παράδοση είναι ο τρόπος ζωής, τα ήθη και τα έθιμα των γονιών, των γιαγιάδων και των παππούδων μας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Είναι και κάτι απίστευτα διασκεδαστικό! Μπορεί να μας προσφέρει ώρες χαράς, παιχνιδιού και απόλαυσης. Ανοίξτε αυτό το βιβλίο και θα καταλάβετε το πώς!

Για παιδιά από 4 ετών

Διάβασε ένα απόσπασμα »

Graphic Novel - Κόμικς

 
  ΛΟΚΙ, Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΟΣ 1: ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ  
 
  ΛΟΚΙ, Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΟΣ 2: ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ  
 
Τι συμβαίνει όταν ο παντοδύναμος θεός της εξαπάτησης εξορίζεται στη Γη με τη μορφή εντεκάχρονου αγοριού; Ετοιμαστείτε για απίστευτο γέλιο με τη νέα σειρά graphic novel.

Για παιδιά από 9 ετών

 

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ 15: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΚΑΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
ΡΕΪΤΣΕΛ ΡΕΝΕ ΡΑΣΕΛ
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ 15: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΚΑΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
 
 

Πόσο σικ! Η Νίκι πάει στο ΠΑΡΙΣΙ;! Όταν ο διάσημος παραγωγός Τρέβορ Τσέις προσφέρει στη Νίκι και στους κολλητούς της ένα ταξίδι-έκπληξη στο Παρίσι με όλα τα έξοδα πληρωμένα, η Νίκι είναι έτοιμη να φωνάξει Ο-ΜΙ-ΤΖΙ από τη χαρά της. Μπορεί το ταξίδι να πάει καλά, όμως, όταν στην παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας θα βρίσκεται και η σούπερ αντιπαθητική Μακένζι;

Για παιδιά από 9 ετών

Λογοτεχνία για παιδιά και εφήβους

ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ 1: Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
ΚΕΡΙ ΜΠΑΡΝΕΛ
ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ 1: Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
 
 

Σε έναν κόσμο όπου η μαγεία έχει ξεχαστεί και οι μονόκεροι ζουν ανάμεσά μας αλλά δε γίνονται αντιληπτοί, ένα νεαρό κορίτσι ανακαλύπτει ότι είναι ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΟΝΟΚΕΡΩΝ… Μεγαλώνοντας σε μια πολύβουη πόλη, η Ελοντί Λάιτφουτ πιστεύει ότι τα έχει δει όλα. Το μόνο που δεν είχε δει ποτέ μέχρι τώρα ήταν… ένας μονόκερος! Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί να αισθανθεί και τη μαγεία του. Είναι λες και τους ενώνει ένας μοναδικός μαγικός δεσμός. Παρόλο που το χάρισμα της Ελοντί είναι συναρπαστικό, είναι ταυτόχρονα κι επικίνδυνο. Σύντομα η Ελοντί συνειδητοποιεί ότι πρέπει να προστατέψει τον μονόκερό της με κάθε κόστος.

Για παιδιά από 7 ετών

Διάβασε ένα απόσπασμα »

 

ΤΑ ΣΚΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΙ 1: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ
ΣΑΡΑ ΣΕΠΑΡΝΤ
ΤΑ ΣΚΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΙ 1: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ
 
 

Γιατί βρομοκοπάει η αποθήκη της τάξης; Ίου! Αηδία! Γιατί φέρεται η μαμά μου σαν να κρύβει κάποιο μυστικό; Γιατί με παράτησε η καλύτερή μου φίλη για το πιο δημοφιλές –και πιο αντιπαθητικό– κορίτσι του σχολείου;
Να τι τριβελίζει φέτος το μυαλό της Πένι Λόουρι, μαθήτριας της έκτης δημοτικού και εκκολαπτόμενης καλλιτέχνιδας. Και δεν είναι αυτά τα μόνα πράγματα που τη βασανίζουν. Όλα όμως καταγράφονται στο καινούριο ημερολόγιό της, που απευθύνεται στον σκύλο της, τον Κόσμο. Ας είμαστε ειλικρινείς: Στην έκτη δημοτικού, πολλά είναι αυτά που μπορεί να σε αγχώσουν. Αλλά ακόμη περισσότερα είναι αυτά που μπορεί να σε κάνουν να γελάσεις!
Μια νέα σειρά με πρωταγωνίστρια την φοβερή και τρομερή Πένι.

Για παιδιά από 7 ετών

 

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ 8 - ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΚΑΘΡΙΝ ΛΙΤΛΓΟΥΝΤ
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ 8 - ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
 
 

Η Ρόουζ μαζί με την καινούρια της φίλη, τη Νεβίκα, προσκαλούνται στην Ακαδημία Υψηλής Γαστρονομίας και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης προκειμένου να διαγωνιστούν για τον τίτλο του Εξαίρετου Ζαχαροπλάστη και να κερδίσουν μια υποτροφία μαθητείας. Όταν όμως στην πρώτη δοκιμασία η Ρόουζ κάνει το αόρατο ορατό με μια μαγική μηλόπιτα, ανακαλύπτει μυστηριώδεις συνταγές στους τοίχους των διαδρόμων της Ακαδημίας. Σύντομα θα βρεθεί μπλεγμένη σε μια περιπέτεια πασπαλισμένη με αλεύρι και ένα σωρό μαγικές εκπλήξεις… Η όγδοη περιπέτεια της αγαπημένης σειράς, γεμάτη μαγεία, γλυκές νοστιμιές και συναρπαστικές ανατροπές.

Για παιδιά από 7 ετών

Διάβασε ένα απόσπασμα »

COCOMELON

 
  COCOMELON: ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑΝΟ  
 
  COCOMELON: ΣΕΤ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ΜΕ 5 ΜΟΛΥΒΙΑ & ΓΟΜΕΣ)  
 
 
  COCOMELON: ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΪ ΤΖΕΪ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ  
 
  COCOMELON: ΧΡΩΜΑΤΙΖΩ ΜΑΓΙΚΑ - ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  
 
Νέοι φανταστικοί τίτλοι με τους αγαπημένους ήρωες από τη σειρά CoComelon. Ατελείωτες ώρες διασκέδασης και παιχνιδιού.
 

Χριστουγενιάτικα παιδικά βιβλία

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΟ
ΜΑΡΙΑ ΛΟΪΖΙΔΟΥ
ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΟ
 
 

Η ιστορία του Χριστούγεννου γεννήθηκε στη χούφτα ενός μικρού χεριού. Κάποιοι λένε πως έμοιαζε με λάμψη, κάποιοι με μελωδία, μα όλοι συμφωνούν πως το Χριστούγεννο ανέδιδε ζεστασιά. Μέχρι που στην πόλη έφτασαν καινούρια πράγματα, τα καινούρια πράγματα έφεραν καινούριες συνήθειες και το Χριστούγεννο δεν το θυμόταν πια κανείς. Σχεδόν κανείς… ώσπου απλώθηκε ένα βαθύ, πυκνό σκοτάδι. Μπορεί η ευχή ενός παιδιού να ξυπνήσει ξανά τη δύναμη του Χριστούγεννου; Μια ιστορία για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Για παιδιά από 4 ετών

 

ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΡΚΑΚΗ
ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
 
 

Στη γειτονιά των Χριστουγέννων, την πιο χαρούμενη και γιορτινά στολισμένη γειτονιά, μένουν οικογένειες μικρές και μεγάλες, που έχουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα έθιμα και τις παραδόσεις, συγκινητικές ή αστείες, αρχαίες ή πιο πρόσφατες… ωστόσο εξίσου σημαντικές! Οι ημέρες των Χριστουγέννων τούς ενώνουν όλους και τους φέρνουν πιο κοντά μέσα από τα τραγούδια, τις μαγειρικές γεύσεις, τα αρώματα και όλα όσα σημαίνει αυτή η γιορτή της αγάπης για τους κατοίκους της γειτονιάς των Χριστουγέννων – αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο!

Για παιδιά από 5 ετών

Διάβασε ένα απόσπασμα »

 

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ 4: ΚΑΛΑΝΤΑ
ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΤΑΣ, ΡΑΝΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗ
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ 4: ΚΑΛΑΝΤΑ
 
 

Τα σχολεία κλείνουν τον Δεκέμβριο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, δρόμοι και πλατείες στολίζονται, πόλεις και χωριά παίρνουν μια πιο χαρούμενη όψη. Έτσι είναι τώρα, περίπου έτσι ήταν και τα χρόνια τα παλιά. Φανταστείτε τις γιαγιάδες και τους παππούδες σας όταν ήταν παιδιά, με τα τριγωνάκια ή τα καραβάκια τους στα χέρια, να γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι ή στα μαγαζιά της αγοράς, παρέα με άλλα παιδιά, για να αναγγείλουν με τα κάλαντα τον ερχομό των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων. Είναι τόσο αγαπημένο το έθιμο αυτό, ώστε ζει και βασιλεύει μέχρι τις μέρες μας. Τι λέτε, πάμε να διαβάσουμε τα κάλαντα παρέα; Κι αν θέλετε να τα τραγουδήσουμε κιόλας, ακόμα καλύτερα!

Για παιδιά από 5 ετών

Διάβασε ένα απόσπασμα »

 

ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (ΜΕ ΦΑΚΟ)
 
ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (ΜΕ ΦΑΚΟ)
 
 

Μα πού είναι τα δώρα των παιδιών; Και πού κρύβονται τα ξωτικά; Ψάξε με τον μαγικό φακό σου σε όλες τις σελίδες για να φέρει στο φως πολλές εκπλήξεις! Ένα συναρπαστικό βιβλίο εξερεύνησης με κρυμμένες εικόνες για να ανακαλύψεις τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Για παιδιά από 3 ετών
 

Διάβασε ένα απόσπασμα »

 

Παρακαλούμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει να παρουσιάσετε κάποιο τίτλο ή να κανονίσουμε συνεντεύξεις με τους συγγραφείς ή τους μεταφραστές των βιβλίων.

 

 
 

 

Σχόλια - Facebook Comments