....

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ 07.03.2019

 

Σας παρουσιάζουμε το νέο εκδοτικό μας πρόγραμμα με 12 νέους τίτλους, οι οποίοι κυκλοφορούν στις 7 Μαρτίου· περιλαμβάνει βιβλία για ενηλίκους και παιδιά. Σε αυτό το εκδοτικό, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνονται νέα βιβλία από την Ισμήνη Χ. Μπάρακλη και τη Μαρία Τσακίρη. Επίσης, κυκλοφορεί και το βιβλίο γενικών γνώσεων Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ από την ειδικό για λύκους Έντι Ράντιγκερ. Δείτε αναλυτικά παρακάτω τα 12 νέα βιβλία αυτού του εκδοτικού.
 
 
Το νέο μυθιστόρημα της Ισμήνης Χ. Μπάρακλη μας ταξιδεύει στον χρόνο και τον χώρο, από τη μυθική πολιτεία των Γιαννιτσών και τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Φάληρο και το Λονδίνο, μέσα από μια ιστορία αγάπης, ανθρωπιάς και αυταπάρνησης.
 
Τιμή πώλησης: 15,50 €
Δείτε περισσότερα...
  ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ  
 
  ΘΛΙΜΜΕΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

Μια νέα συγκλονιστική ιστορία από τη γερή πένα της δημοσιογράφου και συγγραφέως Μαρίας Τσακίρη, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Τιμή πώλησης: 16,60 €


Δείτε περισσότερα...
 
Μια συναρπαστική μελέτη της ζωής των λύκων, που αποκαλύπτει τις αξίες με τις οποίες ζουν και καταδεικνύει ότι οι λύκοι θα μπορούσαν να είναι η καλύτερη μορφή του ανθρώπινου είδους.

Τιμή πώλησης: 15,50 €


Δείτε περισσότερα...
Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ
ΠΟΤΕ - Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ TIMING O συγγραφέας Ντάνιελ Πινκ μάς δείχνει τον τρόπο να ζήσουμε καλύτερα, συνδυάζοντας επιστημονικά δεδομένα και πρακτικές συμβουλές για την καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου μας.

Τιμή πώλησης: 15,50 €


Δείτε περισσότερα...
Ένα πολυσυλλεκτικό βιβλίο για τη ζωή των παιδιών όλου του κόσμου με πληροφορίες για διαφορετικά ήθη, έθιμα και παραδόσεις, καθώς και βασικές εκφράσεις σε διάφορες γλώσσες. Ενισχύει τη διαπολιτισμικότητα και καλλιεργεί τον σεβασμό
στη διαφορετικότητα.

Τιμή πώλησης: 12,20 €


Δείτε περισσότερα...
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  
 
  ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Ένα βιβλίο γραμμένο από παιδιά για τα παιδιά, που μιλά με διασκεδαστικό τρόπο για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και το κοινό καλό.

Τιμή πώλησης: 6,60 €


Δείτε περισσότερα...
 
ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ένα βιβλίο stem για τη συναρπαστική ιστορία της εξέλιξης των αυτοκινήτων, από τις ρομαντικές άμαξες μέχρι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, καθώς και οδηγίες για την τρισδιάστατη κατασκευή του θρυλικού Μοντέλου Τ της Φορντ.

Τιμή πώλησης: 16,60 €


Δείτε περισσότερα...
ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

Νέος τίτλος στην επιτυχημένη σειρά «Μαθαίνω και Εξερευνώ» με φανταστικό παζλ 205 κομματιών και ένα απίθανο βιβλίο για τα αγαπημένα προϊστορικά ζώα.

Τιμή πώλησης: 18,80 €


Δείτε περισσότερα...
ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ
ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.) ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ‒ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)

Γενναίοι ιππότες, μεσαιωνικά κάστρα, όμορφες πριγκίπισσες, κακές μάγισσες, όλος ο κόσμος των παραμυθιών βρίσκεται μέσα σε αυτό το κουτί που περιέχει ένα παζλ 30 κομματιών και ένα βιβλιαράκι.

Τιμή πώλησης: 13,30 €


Δείτε περισσότερα...
ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ‒ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)

Όλα τα αγαπημένα ζωάκια της ζούγκλας βρίσκονται μέσα σε αυτό το κουτί, που περιέχει ένα παζλ 30 κομματιών και ένα βιβλιαράκι.

Τιμή πώλησης: 13,30 €


Δείτε περισσότερα...
ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)
  ΠΑΖΛ 2: ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ & ΠΑΖΛ 2: ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Δυο πολύχρωμα παζλ για πολύ μικρά παιδιά (0-3 ετών) που συνοδεύονται από βιβλία με στιχάκια, για να μαθαίνουν οι μικροί αναγνώστες τους αριθμούς και τα χρώματα.
ΠΑΖΛ 2: ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
Τιμή πώλησης: 12,20 €
Δείτε περισσότερα...
ΠΑΖΛ 2: ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Τιμή πώλησης: 12,20 €
Δείτε περισσότερα...

 

Η Θέμις, μια νέα γυναίκα, μέλος μιας οικογένειας που τη χωρίζουν αντίθετες πολιτικές απόψεις, αποφασίζει να συμπορευτεί με τους κομμουνιστές στον αγώνα τους ενάντια στους ναζί και όποιον συνεργάζεται μαζί τους. Η επιλογή της αυτή θα την οδηγήσει στην εξορία. Στη Μακρόνησο και στο Τρίκερι καλείται να λάβει μια απόφαση ζωής ή θανάτου. Νιώθει υπερηφάνεια που έχει αγωνιστεί για την πατρίδα της, όμως κάποιες από τις επιλογές της θα τη στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής της. Ώσπου, σαράντα χρόνια μετά το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, καταφέρνει να βρει την κάθαρση.

 

Η Βικτόρια Χίσλοπ φωτίζει με μαεστρία το τραυματικό παρελθόν της Ελλάδας, υφαίνοντάς το με την ιστορία μιας γυναίκας που στάθηκε ηρωίδα αλλά και σκοτεινή μορφή, παλεύοντας όλη της τη ζωή για το δίκαιο. Σε αναμονή, λοιπόν, για ακόμα ένα μοναδικό μυθιστόρημα από τη συγγραφέα που έχει αποδείξει ότι έχει ταλέντο στην αποτύπωση των πιο σκοτεινών σελίδων της Ιστορίας μέσα από τη συναρπαστική πλοκή των βιβλίων της, που τα χαρακτηρίζει η ανθρωπιά και η συμπόνια.

 

24 Οκτωβρίου 2019 σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ καλωσορίζουν τη Βικτόρια Χίσλοπ


Τη συγγραφέα της μεγάλης μυθιστορηματικής επιτυχίας ΤΟ ΝΗΣΙ, που πούλησε περισσότερα από 6,2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, υποδέχονται με μεγάλη χαρά οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ! Το νέο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ θα κυκλοφορήσει τον Μάιο στα αγγλικά με τίτλο THOSE WHO ARE LOVED, ενώ τον Οκτώβριο θα είναι διαθέσιμο στα ελληνικά από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Με φόντο την ιστορία της Ελλάδας από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Εμφύλιο και τη δικτατορία έως τις μέρες μας, η αγαπημένη συγγραφέας εκατομμυρίων αναγνωστών ξεδιπλώνει, με πολλή αγάπη για την πατρίδα μας, μια δυνατή ιστορία που δε θα αφήσει ασυγκίνητο κανέναν αναγνώστη.

 

Πόπη Γαλάτουλα
Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων

Εκδόσεις Ψυχογιός ΑΕ
Τατοΐου 121, 144 52 Μεταμόρφωση
τηλ.: 210.2804800 // Fax: 210.2819550
E-mail: popi@psichogios.gr

 

 

Σχόλια - Facebook Comments