....

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ : ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

<--break->

<--break->

 

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
 
ΤΟ ΒΑΖΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΡΕΜΑΡΑΣ
 
 
ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΗ
ΤΟ ΒΑΖΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΡΕΜΑΡΑΣ
 
«Βάζο, βάζο, σαν ανοίξεις, την πιο ωραία ιδέα θα μας δείξεις».
Δύο αδελφάκια βαριούνται αφόρητα, μέχρι τη στιγμή που η μαμά τους εμφανίζεται με το βάζο της αντιβαρεμάρας, το οποίο κρύβει πολλές εκπλήξεις που θα προσφέρουν στα παιδιά αμέτρητες στιγμές χαράς και διασκέδασης. Θα μαγειρέψουν, θα κατασκευάσουν, θα παίξουν και θα μάθουν…
ΤΟ ΒΑΖΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΡΕΜΑΡΑΣ είναι μια δημιουργική πρόταση που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους καθώς θα περνάνε μαζί ποιοτικό χρόνο, ενώ παράλληλα μέσα από το παιχνίδι θα ανακαλύψουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.
Έλα κι εσύ να γνωρίσεις το βάζο της αντιβαρεμάρας – ποια δραστηριότητα άραγε κρύβεται μέσα για σένα;

Για παιδιά από 4 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
 
 
ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
 
 
ΛΟΤΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ-ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
 
Στη γειτονιά του ήλιου, μια γειτονιά που θα μπορούσε να είναι σε οποιαδήποτε πόλη, ζουν δέκα μικρά παιδιά - πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια. Όλα μαζί παίζουν, μαλώνουν, φιλιώνουν, συμπαραστέκονται το ένα στο άλλο και δε διστάζουν ν' αντιδράσουν ομαδικά, όταν κάτι τους φαίνεται άδικο. Μέσα απ' το παιχνίδι μαθαίνουν πράγματα καθημερινά, αλλά και έννοιες σημαντικότερες, όπως η αξία της φιλίας, η σημασία του περιβάλλοντος, οι καλές ανθρώπινες σχέσεις και η αληθινή αγάπη.

Για παιδιά από 7 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
 
 
ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ! - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
 
 
ΝΤΑΓKΜΑΡ ΓΚΑΪΣΛΕΡ
ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ! - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
 
Μτφρ.: ΣΑΝΔΗ ΔΟΜΙΝΙΚΗ
Το σχολείο τελείωσε. Όλοι οι συμμαθητές της Μελίνας έχουν φύγει. Μόνο εκείνη περιμένει υπομονετικά έξω στο πεζοδρόμιο. Μια κυρία περνάει από μπροστά της. "Έλα μαζί μου", της λέει. "Δεν έρχομαι, γιατί δε σας ξέρω", απαντά η Μελίνα. Κι όσο κι αν επιμείνει η κυρία, η Μελίνα θα περιμένει, όπως της είπε να κάνει η μαμά…

Μια ιστορία που εξηγεί με όμορφο τρόπο στα παιδιά ότι δεν πρέπει να ακολουθούν ποτέ τους ξένους αλλά να ακούνε πάντα τους γονείς τους.

Για παιδιά από 5 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
 
ΒΙΒΛΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
 
 
ΕΥΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
 
ΤΑΞΙΔΕΨΕ, ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Γνώρισε πολιτισμούς από όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας σε τριάντα διαφορετικές χώρες. Απόκτησε νέους φίλους και ανακάλυψε πολύτιμες πληροφορίες για τον πολιτισμό τους μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες.
Έξυπνα κουίζ, πρωτότυπες χειροτεχνίες, συναρπαστικά πειράματα, διασκεδαστικά παιχνίδια και πολλές δημιουργικές δραστηριότητες θα εξάψουν την περιέργεια και θα καταπλήξουν κάθε μικρό εξερευνητή.

Για παιδιά από 7 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
 
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
 
FIREBORN 2 - Η ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ
 
 
ΑΣΛΙΝΓΚ ΦΑΟΥΛΕΡ
FIREBORN 2 - Η ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ
 
Μτφρ.: Έλλη Συλογίδου
Η Δώδεκα είναι πλέον Κυνηγός και επέλεξε ένα νέο όνομα, που αντικατοπτρίζει τις μαγικές δυνάμεις της: Φοίνιξ.

Τρεις μήνες μετά την καταστροφή του Οίκου των Κυνηγών, μια μάγισσα καταφθάνει από το Κρυσταλλόκαστρο, αναζητώντας απεγνωσμένα τη βοήθεια της Φοίνιξ. Το ανάκτορο του πάγου διατρέχει φοβερό κίνδυνο, καθώς απειλείται από μια ζοφερή δύναμη, η οποία ακούει στο όνομα Ραφή, κι αν το κάστρο των μαγισσών πέσει, θα συμπαρασύρει και όλες τις πατριές της Πυράς.

Στο ταξίδι τους στον βορρά, η Φοίνιξ και οι φίλοι της, ο Πέντε, ο Έξι και η Επτά, καλούνται να αναμετρηθούν με τρομερά νέα τέρατα και να βρουν τρόπο να νικήσουν τη Ραφή. Όμως, ενώ η Φοίνιξ μαθαίνει να ελέγχει τις νέες της δυνάμεις, το απρόσωπο Γκρογκ αρχίζει να στοιχειώνει τα όνειρά της…

Η Φοίνιξ θα χρειαστεί να αγωνιστεί με όλες της δυνάμεις της προκειμένου να σώσει την Πυρά από έναν θανάσιμο κίνδυνο. Όμως, το τίμημα της επιβίωσης ίσως αποδειχτεί απαγορευτικά υψηλό.

Για παιδιά από 11 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
 
 
ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ 2: ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ
 
 
ΚΕΡΙ ΜΠΑΡΝΕΛ
ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ 2: ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ
 
Μτφρ.: Φωτεινή Μοσχή
Μια οικογένεια μονόκερων λευκών σαν το χιόνι βρίσκεται σε τρομερό κίνδυνο και η Ελοντί πρέπει να ταξιδέψει στα παγωμένα νερά της Ισλανδίας για να τους σώσει…
Η Ελοντί Λάιτφουτ και οι φίλοι της είναι Προστάτες Μονόκερων. Μπορούν να βλέπουν τους μονόκερους, να νιώθουν τη μαγεία τους και είναι αποφασισμένοι να τους προστατεύουν.
Όταν βλέπουν μια λαμπερή μπλε χαίτη να διασχίζει τρέχοντας τους δρόμους του Νότιου Λονδίνου, η Ελοντί και η παρέα της αμέσως καταλαβαίνουν πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Κάποιος καταδιώκει αυτόν τον μονόκερο! Και έτσι ξεκινάει η πιο συναρπαστική περιπέτειά τους ως τώρα. Όμως θα ανακαλύψουν πως δεν έχουν όλοι οι Προστάτες Μονόκερων καλές προθέσεις…

Για παιδιά από 7 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
 
 
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
 
 
ΝΙΤΣΑ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
 
Η ιστορία του ξεσηκωμού του Γένους, η ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας από τους γενναίους και αποφασισμένους πατριώτες, οι θυσίες που έκανε ο ξενιτεμένος Ελληνισμός, όλα αυτά διαδραματίζονται στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας.
Διαβάστε πως ένα νεαρό παλικαράκι σήκωσε στους ώμους του ένα βαρύ μυστικό κι έφερε σε πέρας την αποστολή που του εμπιστεύτηκαν.
Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της Ιστορίας του έθνους μας ζωντανεύει μέσα από τη συναρπαστική περιπέτεια ενός αγοριού.

Για παιδιά από 9 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
 
ΦΩΤΙΣΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ: ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ
 
 
 
ΦΩΤΙΣΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ: ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ
 
 
Η νύχτα απλώνεται στη φάρμα.
Βοήθησε όλα τα ζωάκια να βρουν τα μικρά τους με τον μαγικό φακό σου και ευχήσου τους "όνειρα γλυκά"!

Φώτισε τις σελίδες για να αποκαλύψεις πολύχρωμες κρυμμένες φιγούρες.

Για παιδιά από 3 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
 

 

 

 

 

 

 

Αγαπητοί μας συνεργάτες,
Σας παρουσιάζουμε το νέο εκδοτικό μας πρόγραμμα, με μοναδικούς τίτλους για κάθε τύπο αναγνώστη. Δείτε παρακάτω τις νέες κυκλοφορίες μας, που θα είναι διαθέσιμες στις 6 Ιουνίου.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
 
ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟΥΣ!
 
 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΑΝΕΔΑΚΗ
ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟΥΣ!
Μυθιστόρημα
Με λένε Άννα και τους έχω βαρεθεί όλους. Στη δουλειά τα κάνω όλα εγώ, όμως τα λεφτά και τη δόξα τα παίρνουν το μουλάρι ο διευθυντής μου και κάτι ξετσίπωτες ινφλουένσερ. Στο σπίτι είμαι υποδειγματική σύζυγος, μάνα και κόρη, αλλά ακούω μόνο γκρίνια, κριτική, διαταγές και φωνές.
Στην καθημερινότητά μου ξυπνάω στις τέσσερις τη νύχτα με κρίσεις πανικού, δαίμονες με κατατρέχουν, πνεύματα με συμβουλεύουν, γίνομαι κατάσκοπος και πράκτορας, κυνηγός υδραυλικού και τσαγκάρη, πέφτω θύμα σέξτινγκ, μαθαίνω το γκόστινγκ, εκπαιδεύομαι ως στόκερ και, το κυριότερο, τις λατρεμένες μου γόβες τις βρίσκω να κολυμπάνε στα νερά!
Έχω βαρεθεί η κ@&*ζωή να μου δίνει συνέχεια λεμόνια, λεμόνια, λεμόνια.
Μέχρι τη στιγμή που όλα αλλάζουν!
Η ζωή «το παίρνει αλλιώς» και με ρίχνει στις σαμπάνιες, στις φράουλες, στις επιτυχίες αλλά και… στην αμαρτία! Μου χαρίζει πέντε μέρες στο Παρίσι για να ζήσω τα πιο τρελά, ρομαντικά, αληθινά, γεμάτα πολυτέλεια, λάμψη και γοητεία… ερωτικά βράδια! Εγώ να τρέχω να τα προλάβω όλα και διάφοροι κούκλοι Γάλλοι –και όχι μόνο– να τρέχουν να προλάβουν εμένα! Ο πύργος του Άιφελ λάμπει και μου ψιθυρίζει συνωμοτικά: «Εσύ κι εγώ θα έχουμε πάντα το Παρίσι!»
Η Κατερίνα Μανανεδάκη στα καλύτερά της! Πετάει ψηλά στον αέρα τα κομμάτια της ζωής μας και μετά συνθέτει με απόλυτη μαεστρία το μωσαϊκό της ύπαρξής μας. Κι όλα αυτά εκεί όπου το τυχαίο συναντά το μαγικό! Στην Πόλη του Φωτός!
 
 
BLOODY MARY
 
 
ΕΡΑ ΜΑΡΚΑΤΗ
BLOODY MARY
Μυθιστόρημα
Άνοιξη… Ανάσταση… Πάσχα…
Αντί για το φιλί της αγάπης, η εισαγγελέας Καλλιόπη-Μαρία Καλαβρυτινού δέχεται το φιλί του Ιούδα, που τη δολοφονεί μέσα στο σπίτι της. Είναι το πρώτο πτώμα σε ένα ματωμένο γαϊτανάκι. Τρεις διανομείς της αλυσίδας Lion Coffee δολοφονούνται τις επόμενες ημέρες.
Καθώς ο λουλουδιασμένος έρωτας εισβάλλει στη ζωή του αστυνόμου Σωτήρη Στρατέλη, εκείνος αναλαμβάνει να συνθέσει το παζλ της εξιχνίασης. Τι σχέση μπορεί να είχε μια εισαγγελέας με ένα κύκλωμα εκβιαστών, με έναν ταξιτζή και με διανομείς καφέδων; Και σε ποιους αντιστοιχούν οι κωδικές ονομασίες των κοκτέιλ Bloody Mary, Zombie, Martini και Μαργαρίτα;
Τις βαλτωμένες έρευνες της αστυνομίας έρχεται να εκτροχιάσει ο ψυχολόγος-εγκληματολόγος Στέφανος Μωραΐτης. Παρόλο που είναι αγαπημένος φίλος του Σωτήρη, αποδεικνύεται κακός μπελάς για την υπηρεσία αφού λειτουργεί με ανορθόδοξες μεθόδους, υποψιάζεται όσους δεν πρέπει, και δεν έχει κανένα σεβασμό απέναντι σε ιεραρχία και διαδικασίες.
Όσο ο Στέφανος με τον Σωτήρη οργώνουν την Αθήνα και στήνουν δόκανα σε μια φονική μηχανή, εκείνη αντεπιτίθεται, κλειδώνοντας τους δυο φίλους στο ματωμένο στόχαστρό της.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
 
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
 
Ο,ΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΙΣΟ
 
 
REBECCA YARROS
Ο,ΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΙΣΟ
Μυθιστόρημα
Μτφρ.: Ιωάννα Χόνδρου
ΔΥΟ ΕΧΘΡΟΙ. ΕΝΑ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ. ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ.

Η 28χρονη Τζόρτζια Στάντον κάνει μία νέα αρχή έπειτα από ένα σκληρό διαζύγιο που της κόστισε σχεδόν τα πάντα – το σπίτι της στη Νέα Υόρκη, τα καλλιτεχνικά της όνειρα και την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους. Επιστρέφοντας όμως στο Κολοράντο και στο σπίτι της προγιαγιάς της, Σκάρλετ Στάντον, φημισμένης συγγραφέως αισθηματικών μυθιστορημάτων, όλα στη ζωή της θα αλλάξουν.
Όταν ο Νόα Χάρισον, το παιδί-θαύμα της σύγχρονης αμερικανικής λογοτεχνίας, αναλαμβάνει να ολοκληρώσει το ημιτελές κύκνειο άσμα της Σκάρλετ Στάντον, οι φιλοδοξίες του συγκρούονται με τις αναμνήσεις και τα τραύματα της Τζόρτζια. Το να βρει ένα ταιριαστό τέλος για το βιβλίο της αγαπημένης του συγγραφέως είναι μία μεγάλη πρόκληση, αλλά το να αντιμετωπίσει την όμορφη, πεισματάρα, κυνική δισέγγονη είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Η χημεία ανάμεσα στην Τζόρτζια και τον Νόα είναι αδιαμφισβήτητη. Όμως, όσο ξετυλίγουν την ιστορία της Σκάρλετ, η Τζόρτζια επιβεβαιώνει ότι τα πράγματα στον έρωτα δεν πάνε ποτέ καλά. Θα πρέπει να κρατήσει τον Νόα σε απόσταση όχι μόνο από την ίδια, αλλά και από το χειρόγραφο της προγιαγιάς της.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
 
 
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
 
 
ANNABEL MONAGHAN
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Μυθιστόρημα
Μτφρ.: Κατερίνα Νικήτα
ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ: Κάνε μακρινές βόλτες στην αμμουδιά. Βάλε ομπρελίτσα σε κάθε κοκτέιλ. ΜΗΝ πέσεις πάνω στην πρώτη σου αγάπη.

Η ζωή της Σαμ είναι υπό έλεγχο. Έχει τον τέλειο αρραβωνιαστικό, τον Τζακ, που είναι και γιατρός (η αυστηρή του ρουτίνα στην πραγματικότητα είναι προτέρημα), μία υπέροχη δουλειά στο Μανχάταν (εκτός κι αν την απολύσουν) και εσχάτως βλέπει χώρους για τη γαμήλια δεξίωση κοντά στο εξοχικό των γονιών της. Όλα θα έπρεπε να πάνε σύμφωνα με το πλάνο. Κι όμως, από την πρώτη στιγμή που φτάνει στο Λονγκ Άιλαντ, η Σαμ αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Γουάιατ είναι εδώ. Ο δικός της Γουάιατ. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος μια τριαντάχρονη αρραβωνιασμένη γυναίκα να πανικοβάλλεται κοντά στον άνδρα που της ράγισε την καρδιά όταν ήταν δεκαεπτά χρόνων. Σωστά;

Και όμως, επιστρέφοντας στην παραλία, ακούγοντας τις νότες από την κιθάρα του Γουάιτ να ταξιδεύουν στον αέρα από τη διπλανή πόρτα σαν να 'ταν χθες, οι αναμνήσεις της Σαμ την πλημμυρίζουν. Η αίσθηση του δέρματός του πάνω στο δικό της, οι νύχτες τους στο δεντρόσπιτο, η αλήθεια πίσω από τον χωρισμό τους.
Η Σαμ θυμάται ποια ήταν και, καθώς ο Γουάιατ ξαναμπαίνει στη ζωή της, η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη, όπως ήταν πάντα.
Θα πρέπει να πάρει αποφάσεις. Και γρήγορα.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
 
 
28 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ
 
 
ELIN HILDERBRAND
28 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ
Μυθιστόρημα
Μτφρ.: Χρύσα Μπανιά
Αυτό το νησί διαλέγει τους ανθρώπους, έλεγε η θεία Γκρέτα…
Και νομίζω ότι έχει διαλέξει κι εσένα.

Το γλυκό καλοκαίρι του 1993 η Μάλορι έχει μόλις κληρονομήσει ένα παραθαλάσσιο εξοχικό σπίτι στο Ναντάκετ από τη θεία της και συμφωνεί να το διαθέσει για το μπάτσελορ πάρτι του αδερφού της. Η απόφασή της θα αποδειχτεί μοιραία, καθώς αυτή θα είναι η αφορμή να γνωρίσει τον Τζέικ ΜακΚλάουντ, τον άντρα που θα σημαδέψει τη ζωή της.

Οι δυο τους θα ζήσουν έναν μυστικό έρωτα που αναβιώνει για ένα μόλις Σαββατοκύριακο μία φορά τον χρόνο κάθε καλοκαίρι. Ο κρυφός δεσμός τους θα διατηρηθεί άρρηκτος –παρά το ότι είναι και οι δυο παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους, έχουν παιδιά και πολυάσχολες ζωές– για 28 καλοκαίρια… Μέχρι που η Μάλορι μαθαίνει ότι πρόκειται να πεθάνει.

Μια σαρωτική ιστορία αγάπης για τους τρόπους με τους οποίους οι σχέσεις περιπλέκουν και γεμίζουν τις ζωές μας και τις ζωές των ανθρώπων που αγαπάμε.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
 
BOOKTOK TRENDS
 
CHESTNUT SPRINGS 1 - ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
 
 
ELSIE SILVER
CHESTNUT SPRINGS 1 - ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
Μυθιστόρημα
Μτφρ.: Βασιλική Πατίκα
«Οι κανόνες ήταν απλοί.
Να κρατήσω τα χέρια μου μακριά από την κόρη του και να μην μπλέξω.
Όμως τώρα έχω κολλήσει μαζί της. Υπάρχει μόνο ένα κρεβάτι. Κι εντάξει, οι κανόνες φτιάχτηκαν για να σπάνε».

Ο Ρετ Ίτον είναι το πρόσωπο του επαγγελματικού ροντέο. Το παιδί-θαύμα. Ή τουλάχιστον ήταν, ώσπου έριξε μπουνιά σε έναν δημοσιογράφο μπροστά σε ανοιχτή κάμερα και πλέον οι χορηγίες του κρέμονται από μία κλωστή.
Τώρα ο ατζέντης του λέει ότι θα πρέπει να φτιάξει την εικόνα του, οπότε αναθέτει στην κόρη του, Σάμερ Χάμιλτον, την πλήρη επίβλεψη του Ρετ για το υπόλοιπο της σεζόν.
Όμως ο Ρετ δε χρειάζεται νταντά, ειδικά μία με στενό τζιν, σέξι χαμόγελο κι ένα στόμα που δεν μπορεί να ελέγξει.
Ένα στόμα που δεν μπορεί να σταματήσει να το σκέφτεται.
Η Σάμερ λέει ότι υπάρχουν όρια που δεν πρέπει να ξεπεράσουν. Η καρδιά της δεν μπορεί να δεχτεί άλλο πλήγμα. Το ίδιο και η φήμη του Ρετ.
Αλλά ο Ρετ δεν έχει μάθει να υπακούει σε κανόνες.

Το πρώτο βιβλίο της ?️?️?️ σειράς μπεστ σέλερ Chestnut Springs, όπου πρωταγωνιστούν οι άνδρες της οικογένειας Ίτον και οι γυναίκες που θα κλέψουν τις καρδιές τους.
 
 
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ
 
 
AMBER SMITH
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ
Μυθιστόρημα
Μτφρ.: Πηνελόπη Τριαδά
Τη νύχτα που ο καλύτερος φίλος του αδελφού της βιάζει την Ίντεν, ολόκληρος ο κόσμος της γυρίζει ανάποδα. Αυτό που κάποτε ήταν απλό τώρα είναι πολύπλοκο. Όσα και όσους κάποτε αγαπούσε τώρα τους μισεί. Αυτό που πίστευε ότι ήταν η αλήθεια τώρα είναι ένα ψέμα. Τίποτα δε βγάζει νόημα πια, και δεν έχει νιώσει ποτέ τόσο μόνη στη ζωή της.

Ξέρει ότι πρέπει να πει σε κάποιον τι συνέβη. Όμως δεν μπορεί. Έτσι, το θάβει. Και θάβει και τον παλιό της εαυτό.

Το προκλητικό αυτό ντεμπούτο αποκαλύπτει τη βαθιά οδύνη του τραύματος. Παρουσιάζει, ωστόσο, και τη δύναμη μιας νεαρής γυναίκας, καθώς αντιμετωπίζει την απογοήτευση και
τους αφόρητους πόνους της εφηβείας, της πρώτης αγάπης και του χωρισμού, της φιλίας που διαλύεται και ξαναχτίζεται, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει να αποδέχεται μια δύναμη επιβίωσης που δεν ήξερε ποτέ ότι είχε κρυμμένη στην καρδιά της.
 
 
LIGHTLARK 2: NIGHTBANE
 
 
ALEX ASTER
LIGHTLARK 2: NIGHTBANE
Μυθιστόρημα
Μτφρ.: Πηνελόπη Τριαδά
ΚΑΠΟΤΕ HΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΤYΡΙΟ ΤΗΣ YΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ… ΤΩΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ.

Η Άιλα Κράουν έχει κερδίσει την αγάπη δύο πανίσχυρων ηγεμόνων και έχει σπάσει τις κατάρες που μάστιζαν τα έξι βασίλεια εδώ και αιώνες, όμως λίγοι γνωρίζουν την πραγματική προέλευση των δυνάμεών της. Τώρα, η Άιλα διψά για περισπασμό, προτιμώντας να συχνάζει στα σαγηνευτικά στέκια του Λάιτλαρκ αντί να αφοσιωθεί στα καθήκοντά της. Ακόμα χειρότερα, οι υπόλοιποι ηγεμόνες δεν έχουν παραχωρήσει τη νίκη άνευ όρων, ενώ υπάρχουν κάποιοι που δεν πιστεύουν ότι η Άιλα κέρδισε την εξουσία με την αξία της.

Καθώς ο βέβαιος θάνατος πλησιάζει γρήγορα στο Λάιτλαρκ και τα μυστικά του παρελθόντος ξετυλίγονται, η Άιλα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην ευθύνη απέναντι στον λαό της και στα επικίνδυνα καπρίτσια της καρδιάς της…
Διάβασε ένα απόσπασμα »
 
ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ
 
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Η ΖΩΗ Σ' ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΦΛΕΓΕΤΑΙ
 
 
JEFF GOODELL
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Η ΖΩΗ Σ' ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΦΛΕΓΕΤΑΙ
Οικολογία
Μτφρ.: Μιχάλης Μακρόπουλος
Η υπερβολική άνοδος της θερμοκρασίας είναι η πρώτη κατά σειράν απειλή που πυροδοτεί όλες τις άλλες επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης. Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, αποκαλύπτονται όλα τα κενά τόσο σε επίπεδο διακυβέρνησης, άσκησης πολιτικής και οικονομίας όσο και σε επίπεδο αξιών.
Ο βραβευμένος συγγραφέας και δημοσιογράφος Τζεφ Γκουντέλ σε αυτό το βιβλίο μάς παρουσιάζει τους ακραίους τρόπους με τους οποίους αλλάζει ήδη ο πλανήτης μας, καθώς και τις επιπτώσεις των καυσώνων σε όλες τις πτυχές της ζωής μας: από τη διατροφή και το ξέσπασμα επιδημιών ως τη στέγαση και την εργασία μας. Επίσης, μας περιγράφει τι θα συμβεί στις ζωές και στις κοινότητές μας όταν ένα τυπικό καλοκαίρι θα κινείται πλέον σε θερμοκρασίες γύρω στους 43 βαθμούς Κελσίου.
Ο καύσωνας, μας εξηγεί ο Γκουντέλ, είναι ένα επιθετικό φαινόμενο που βάζει στο στόχαστρο τους πιο ευάλωτους. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε έως τώρα. Καθώς όμως οι καύσωνες θα γίνονται όλο και πιο έντονοι και όλο και πιο συχνοί, δε θα είναι τόσο επιλεκτικοί.
Αξιοποιώντας αριστοτεχνικά το ρεπορτάζ, τις μαρτυρίες και τα πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα, ο Γκουντέλ πραγματεύεται τα πλέον φλέγοντα ερωτήματα για το ζήτημα των καυσώνων και αποκαλύπτει ότι δεν έχουμε αναμετρηθεί ως τώρα με τόσο επικίνδυνο φαινόμενο.
 
 
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΕ AIR FRYER
 
 
CLARE ANDREWS
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΕ AIR FRYER
Μαγειρική - Διατροφή
Μτφρ.: Τατιάνα Μιχαλά
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ AIR FRYER ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Έχει αποδειχτεί ότι τα air fryer είναι πιο γρήγορα και υγιεινά και εξοικονομούν μέχρι και 80% ενέργεια σε σχέση με τον παραδοσιακό φούρνο.
Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μαγειρέψετε τα πάντα: από εύκολα και γρήγορα πιάτα μέσα στην εβδομάδα μέχρι και ολόκληρα κομμάτια κρέατος για τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές, και από πλούσια πρωινά, μεσημεριανά σνακ για το σχολείο ή τη δουλειά μέχρι και γλυκά και κέικ.

Στο βιβλίο αυτό η ειδική στα air fryer Κλερ Άντριους σας παρουσιάζει 75 λαχταριστές και υγιεινές συνταγές, αποδεικνύοντας πως το air fryer δεν είναι μόνο οι τηγανητές πατάτες. Περιλαμβάνει συνταγές όπως:
Μανιτάρια γεμιστά με άγριο ρύζι
Κεφτεδάκια γαλοπούλας με σάλτσα ντομάτας
Στέικ τόνου αλά μεξικάνα με σάλτσα αβοκάντο
Ταρτάκια με φέτα και παντζάρι
Μικρά κέικ μπανάνας και αλμυρής καραμέλας

Δεν υπάρχει βιβλίο μαγειρικής πιο εύκολο, εύχρηστο και με τόσο μεγάλη ποικιλία συνταγών από τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΔΗΓΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΕ AIR FRYER.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
Νέες κυκλοφορίες ενηλίκων 6.6
Aν δε βλέπετε το newsletter σωστά, πατήστε εδώ.
 
 

 

Σχόλια - Facebook Comments