....

ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΛΑΤΑΝΗΣ - ΕΔΕΣΣΗΣ

                                                           

Με αφορμή των 70 χρόνων από τα εγκαίνια του ναού (1952-2022), ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Πλατάνης – Εδέσσης, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι κυκλοφορεί την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 από την ενορία μας, ο παρακλητικός κανόνας της Μεγαλομάρτυρας Αγίας Παρασκευής.

 Τον παρακλητικό κανόνα  συνέθεσε  ο Ιερομόναχος Αθανάσιος ο Σιμωνοπετρίτης, ο υμνογράφος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας για την προστάτιδα της ενορίας μας.

 Ευχαριστούμε θερμά που προλογίζει την έκδοση ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, ο Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω του email  n.paraskevi-platani@hotmail.com καθώς και στα τηλέφωνα 6982925260, 6980592084.

Η Αγία Παρασκευή ευχόμαστε να χαρίζει σε όλους όσους την επικαλούνται μέσω του παρακλητικού κανόνα, όχι μόνο την υγεία των οφθαλμών μας, αλλά κυρίως την υγεία από την πνευματική τύφλωση που έχουμε υποστεί όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, προκειμένου να δούμε το φως το αληθινό και να αποκτήσουμε την αληθινή θεογνωσία.

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

 

https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2022-03-12_154235.jpg

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments