....

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Κινούμενοι στο πνεύμα των ημερών ανακοινώνουμε πως 6 Δεκεμβρίου 2015, και ώρα 11.30 στο Κέντρο  Πληροφόρησης Νέων (στην πτέρυγα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης)  θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας.
 
Καλούμε όποιον ενδιαφέρεται να δηλώσει τη συμμετοχή του στο email του Συλλόγου:  sfvpellas@gmail.com  ως την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.
 
Η δράση του Συλλόγου μας τα τελευταία δύο χρόνια μπορεί να εμπνεύσει κάποιον να αποφασίσει να εμπλακεί στη διαδικασία εκδηλώσεων που αναδεικνύουν τους τοπικούς συγγραφείς μας και μας φέρνουν πιο κοντά στο βιβλίο και στη δημιουργική γραφή.Image and video hosting by TinyPic
 
Αντίστροφη αναδρομή:
 
Ιούνιος  2015: Διοργανώσαμε ένα απόγευμα γεμάτο παραμύθια στην Έδεσσα
Ιούνιος 2015: Παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Χαρμάνα "Αλλόκοτες νιφάδες"
Απρίλιος 2015: Συμμετείχαμε στην εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου "Ξημερώνει Πρωτομαγιά"
Μάρτιος 2015: Διοργανώσαμε εκδήλωση με αφορμή την Γιορτή της Γυναίκας με κεντρική ομιλήτρια την κ. Γουργούρη Φανή, Γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδας.
Ιανουάριος 2015: Διοργανώσαμε μαραθώνιο παραμυθιού στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών, στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.
Δεκέμβριος 2014: Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση απονομής Βραβείων και Επαίνων στους διακριθέντες και στους συμμετέχοντες του Μαθητικού Διαγωνισμού Ποίησης, που είχαμε διοργανώσει την προηγούμενη σχολική χρονιά.
Νοέμβριος 2014: Εκδόθηκε το βιβλίο "Δημιουργούμε εμπνευσμένοι από το έργο του Μπρεχτ" που περιλαμβάνει τη συνεργασία 7 σχολείων της περιοχής μας αξιοποιώντας την πρόταση του Συλλόγου Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας να δημιουργήσουμε με αφορμή το έργο του Μπρεχτ. Το βιβλίο περιγράφει βήμα βήμα την διαδικασία συνεργασίας, και το τελικό έργο των μαθητών, καθώς και στιγμιότυπα από την τελική εκδήλωση όπου επίσημους καλεσμένους είχαμε τον κ. Τσιάκαλο Γιώργο, Καθηγητής Παιδαγωγικής στο ΑΠΘ και την Δέσποινα Δάσιου μέλος του ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ.
Οκτώβριος 2014: Παρουσίαση του βιβλίου "Ζώνη Πυρός" του Παναγιώτη Χατζημωυσιάδη
Απρίλιος 2014: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Δέσποινας Πένογλου με τίτλο "Ζωής χαρμολύπη"
Απρίλιος 2014: Συμμετοχή στην παρουσίαση του βιβλίου "Φιλόζωος ή μισάνθρωπος"
Απρίλιος 2014: Παρουσίαση του βιβλίου της Ευλαμπίας Τσιρέλη "Ιερό Δέντρο"
Μάρτιος 2014: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Σαμαρτζίδη "Δυτικά της Εδέμ"
Μάρτιος 2014: "Ποίημα ένα παραμύθι για μεγάλους" συνεργατικά με το Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών
Ιανουάριος 2014: Παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Αναστασοπούλου "Σκοτωμένο Νερό"
Ιανουάριος 2014: Μαραθώνιος παραμυθιού στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στα Γιαννιτσά.
 
Υπήρχαν εκδηλώσεις που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή κοινού, υπήρχαν κι άλλες που δικαίωσαν τον κόπο μας. Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία προετοιμασίας δικαιώνεται μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία που πάντα αφήνει την γεύση της δημιουργικής δράσης σε όσους εμπλέκονται, αυτός  είναι ο λόγος που ψάχνει κάποιος για να δηλώσει συμμετοχή σε έναν πολιτιστικό σύλλογο!
 
 

Σχόλια - Facebook Comments