....

ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ «ΕΓΚΕΦΑΛΟ» ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η σύλληψη του «Αλεξ» έγινε στη Μαλαισία με τη συνδρομή της Interpol

 

Οι δικαστικές αρχές του Ιράν ανακοίνωσαν σήμερα ότι εκτέλεσαν τον επικεφαλής ενός δικτύου που διακινούσε Ιρανές γυναίκες σε γειτονικές χώρες για πορνεία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Σαχρούζ Σοκχανβαρί, γνωστός ως «Άλεξ», ήταν ο αρχηγός ενός «δικτύου συνοδών και διακίνησης γυναικών και κοριτσιών από το Ιράν σε χώρες της περιοχής», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Mizan.


 

Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο άνδρας εκτελέσθηκε σήμερα το πρωί για το «έγκλημα της διακίνησης ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Το 2020 τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει ότι ο ''Άλεξ" είχε συλληφθεί στη Μαλαισία σε μια επιχείρηση σε συνεργασία με την Interpol και είχε εκδοθεί στο Ιράν.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 καταδικάστηκε σε θάνατο με κατηγορίες για "διαφθορά επί της γης", έναν όρο τον οποίο οι ιρανικές αρχές χρησιμοποιούν για να αναφερθούν σε ένα εύρος εγκλημάτων, μεταξύ των οποίων και εκείνα που συνδέονται με την ηθική.

Το ακτιβιστικό πρακτορείο ειδήσεων HRANA μετέδωσε ότι πολλές γυναίκες επίσης συνελήφθηκαν για την ίδια υπόθεση και αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments