....

EΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ

Ο Χρήστος Νικόπουλος, ύστερα από μία σειρά αναρτήσεων που έκανε τις προηγούμενες ημέρες σε βάρος της Ελένης Χρονοπούλου για την καταγγελία της σχετικά με τον βιασμό και την κακοποίηση από τον Αλέξη Γεωργούλη, παραιτήθηκε από μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε αργά χθες το βράδυ, Παρασκευή 21 Απριλίου, και πριν ανακοινώσει τις αποφάσεις της για έξοδο του Χρήστου Νικόπουλου ο ίδιος παραιτήθηκε. Όμως, επέμεινε στην απολογία του περί συνωμοσιολογίας λέγοντας πως ο χρόνος δημοσιοποίησης της υπόθεσης δεν ήταν τυχαίος και εξέφρασε την απορία του που δεν γίνεται αντιληπτό το χιούμορ του μέσα από όσα έγραψε και ανήρτησε στο διαδίκτυο. Αμέσως μετά και πριν του ανακοινωθεί η απόφαση περί διαγραφής του από το κόμμα παραιτήθηκε ο ίδιος για να μη ζημιώσει περαιτέρω την παράταξη στις προσεχείς εκλογές.

Ο Χρήστος Νικόπουλος ήταν επί χρόνια αγροτοσυνδικαλιστής με το ΠΑΣΟΚ και μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ πριν από περίπου δέκα χρόνια.https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2023-04-22_154629.jpg

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments