....

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ «ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΕΡΑΣΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΗΣ ΈΔΕΣΣΑΣ»

 

 

Ανακοίνωση Αγροτικού Συλλόγου Μεσημερίου - Έδεσσας

 

Πέρασαν είκοσι και πλέον ημέρες από την συνάντηση εκπροσώπων της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με  κυβερνητικό κλιμάκιο, στο Μαξίμου. Ωστόσο παρά τη λεκτική δέσμευση, στη συνάντηση με τα κυβερνητικά στελέχη κ.κ. Γεραπετρίτη, Γεωργαντά και Πετραλιά, μεταξύ άλλων, για αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος όλων των κερασοπαραγωγών της χώρας , δεν υπάρχει επίσημη εξαγγελία που να ορίζει το ποσό που θα διατεθεί, αλλά και τον χρονικό ορίζοντα που θα καταβληθούν τα ποσά. 

Παράλληλα τοπικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαρρέουν ότι τελικά τα κεράσια δε θα ενταχθούν στις ενισχύσεις αναπλήρωσης εισοδήματος. Οι κερασοπαραγωγοί του ορεινού όγκου της Έδεσσας, είναι εξοργισμένοι με τη κατάσταση όπως διαμορφώνεται. Μοναδική ελπίδα για να μπορέσουμε να ¨γυρίσουμε¨ τη χρονιά είναι αυτά τα χρήματα, αφού η παραγωγή μας είτε καταστράφηκε από τις βροχοπτώσεις, είτε πουλήθηκε με τιμές πολύ κάτω του κόστους παραγωγής.

Με το πολυήμερο και μαζικό μπλόκο τους, οι κερασοπαραγωγοί του ορεινού όγκου της Έδεσσας, έδειξαν τη δύναμή τους, για αυτό καλούμε τη κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος της, οι πράξεις της να ακολουθήσουν τα λόγια της και να βάλει τέλος στην αγωνία όλων των κερασοπαραγωγών.

 

Δε μπορεί να συνεχίσει άλλο ο εμπαιγμός.

 

Η Διοίκιση

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments