....

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Η Ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ μπαίνοντας στον 4ο χρόνο λειτουργίας της, καλεί αγόρια και κορίτσια 6 έως 16 χρόνων να έρθουν να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ.

Σκοπός της Ακαδημίας, είναι μέσα από ένα οργανωμένο πρόγραμμα προπονήσεων, αγώνων και εκδηλώσεων να μάθουν τα παιδιά τα βασικά του basketball και να ψυχαγωγηθούν.

Την Δευτέρα  8 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου ποδοσφαίρου, ξεκινούν οι προπονήσεις. Μέχρι νέας ενημέρωσης, καθώς αναμένεται η ανακοίνωση των προπονητικών ωραρίων, τα ωράρια που ισχύουν είναι τα περσινά:

Δευτέρα : 17:00 – 18:00 κλειστό ποδοσφαίρου.

Τρίτη: 16:00 – 17:00 κλειστό ποδοσφαίρου 

Παρασκευή : 15:00 – 16:00 κλειστό ποδοσφαίρου

Σάββατο : 10:30 – 12:00 κλειστό ποδοσφαίρου. 

Πληροφορίες – εγγραφές στον κ. Αλεξίου Τάσο τηλ. επικοινωνίας  69380206161 και στον κ. Καφετζή Κώστα 6934131975

 

 

ΣΤΗΝ ΧΑΝΘ Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Στη ΧΑΝΘ παραχωρήθηκε με μεταγραφή ο ταλαντούχος Σταυρόπουλος Χρήστος. Ο νεαρός αθλητής θα ενταχθεί στο παιδικό τμήμα της ομάδας. Ο γεννημένος το 1999 αθλητής ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με την νέα του ομάδα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.  

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΚΕΩΝ Η ΣΑΡΑ ΤΣΟΛΑΚΟΒΙΤΣ

Η Σάρα Τσολάκοβιτς παραχωρήθηκε με μεταγραφή στον Παναθλητικό Συκεών και θα ενταχθεί στις κορασίδες του συλλόγου. Στον Παναθλητικό Συκεών που διατηρεί ομάδα στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών, προπονητής των υποδομών είναι Πολυμένης Θεόδωρος, γνώριμος των ανθρώπων του ΓΑΣ, από την συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ. Ακόμα στην ομάδα εντάχθηκε και η Γιαννακέρη Αθηνά που επίσης προέρχεται από την Ακαδημία του ΓΑΣ Έδεσσας.

Ο Σταυρόπουλος, η Τσολάκοβιτς και η Γιαννακέρη, κατάφεραν μέσα από την σκληρή δουλειά να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους, να ανοίξουν τα φτερά τους και να «πετάξουν» έξω από τα στενά μπασκετικα όρια της πόλη μας. Οι παραπάνω αποτελούν «χρυσά παράσημα» της ακαδημίας του ΓΑΣ Έδεσσας αποδεικνύοντας την σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται.      

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments