....

ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

Συνεχίζοντας την διαφημιστική μας καμπάνια σας αποστέλλουμε το τελευταίο σποτάκι με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού που τάσσεται υπερ του δικαιώματος του παιδιού για ισόχρονη και ισότιμη ενασχόληση και των δύο γονέων του στην ζωή του.

Το συνοδευτικό κείμενο είναι το παρακάτω :

Με συνέπεια στο έργο και την αποστολή για εμπέδωση του μηνύματος της αναγκαιότητας για την μεταρρύθμιση του Δικαίου των σχέσεων γονέων και τέκνων, προς την κατεύθυνση της κατά τεκμήριο νόμου ισότητας των γονέων ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους έναντι των παιδιών τους, η ΑΜΚΕ «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού» εξακολουθεί να συγκεντρώνει τις φωνές επωνύμων, αναγνωρίσιμων, ευαισθητοποιημένων Ελλήνων από όλους τους χώρους.
Η δημοφιλέστατη ηθοποιός Μαρία Σολωμού, μέσω τηλεοπτικού μηνύματος, και κυρίως υπό την ιδιότητα της μητέρας, ενώνει την φωνή της με την δική μας και συντάσσεται με το δίκαιο αίτημα των παιδιών για κοινή γονική ανατροφή.
Κάθε παιδί έρχεται στον κόσμο από δύο γονείς, και δικαιούται να τους έχει, ανεξάρτητα του εάν συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο νομικό δεσμό.
Στην γονική αγάπη δεν υπάρχουν αντίπαλες «ομάδες», παρά μόνο το κοινό ενδιαφέρον των γονέων για την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών τους.
Η νομιμότητα, η θεωρία των ατομικών δικαιωμάτων, η επιστήμη και η απτή πραγματικότητα επιτάσσουν την θέσπιση της Συνεπιμέλειας, του ίσου χρόνου μεταξύ των γονέων και της εναλλασσόμενης κατοικίας.




Δείτε το βίνετο εδώ : https://youtu.be/Z3sU1s_exxs

Σχόλια - Facebook Comments