....

ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ : ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

 

 

  Δίνοντας όλες τις δυνάμεις μας  για την επιτυχία της Πανελλαδικής Απεργίας στις 14 Δεκέμβρη για να είναι μια απάντηση σε κυβέρνηση, ΕΕ και εργοδοσία ότι δεν δεχόμαστε να γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα, συνεχίζουμε οργανώνοντας την Απεργία για τη νομική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας στις  17 Δεκέμβρη, αλλά και τον αγώνα των εργαζομένων μέσα στους χώρους δουλειάς.

  Η ανάγκη αγωνιστικής απάντησης έρχεται μέσα από την ίδια την κατάσταση που βιώνουμε οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο μέσα στους χώρους δουλειάς και που αυτές τις μέρες  χτυπάει κόκκινο. Μπροστά στις γιορτές εκτός από τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς, 10 και 12 ώρες τη μέρα και για μέρες, πολλές φορές χωρίς διάλλειμα και χωρίς να πληρώνονται, έχουμε τις 3 Κυριακές που τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, το «εορταστικό ωράριο» που καλούμαστε παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να είμαστε μέσα στα καταστήματα μέχρι αργά το βράδυ και μεθοδεύεται και η κατάργηση της 2 Γενάρη ως μέρα Αργίας, όπως έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια.

  Βιώνουμε στο πετσί μας την «δίκαιη ανάπτυξη» και τα «καλά αφεντικά» που τηρούν τα νόμιμα και αναγκάζονται να τα κάνουν όλα λόγω του ανταγωνισμού. Πατάνε πάνω στους νόμους αυτής της κυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων για να μας πείσουν ότι πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε θυσίες.

  Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του «Καρυπίδη» που δέχονται τρομοκρατία από την πλευρά της «Market In», με τις πλάτες της κυβέρνησης, και  θα κάνουν και φέτος «μαύρα» Χριστούγεννα, αφού ούτε τα δεδουλευμένα τους έχουν πάρει ούτε τις θέσεις εργασίας τους.

  Απαντάμε οργανωμένα μέσα από το σωματείο αγωνιστικά, μαχητικά, συλλογικά

Πέμπτη 14/12 Απεργούμε. Όλοι και όλες στις 9.00π.μ Τσιμισκή με Αριστοτέλους και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ στις 10.30π.μ στο Αγ. Βενιζέλου

Σάββατο 16/12 Συμμετέχουμε μαζί με το Πανελλαδικό Σωματείο στα σ/μ Καρυπίδης στην κινητοποίηση έξω από το κατάστημα της Market In στην Κομνηνών στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς στις 10.30π.μ. και στις παρεμβάσεις στα υπόλοιπα καταστήματα της εταιρίας.

Κυριακή 17/12 Συμμετέχουμε στην κλαδική Πανελλαδική Απεργία  για τη Νομική Κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας. Συγκέντρωση 9.30π.μ Τσιμισκή με Αριστοτέλους και στο one salonıca.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments