....

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ “CREATING EMPLOYMENT OPPORTUNITIES OF YOUNG GRADUATES IN THE CB AREA – EMPLOYOUTH”.

Το Επιμελητήριο Πέλλας συμμετέχει με το Επιμελητήριο Σερρών (ως Επικεφαλής Εταίρος), το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, την Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης Κιλκίς στο έργο “CREATING EMPLOYMENT OPPORTUNITIES OF YOUNG GRADUATES IN THE CB AREA – EMPLOYOUTH”. ΤοέργοεντάσσεταιστοΠρόγραμμαINTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009.

Στο πλαίσιο του έργου EMPLOYOUTH, και συγκεκριμένα της δράσης «Επιχειρηματική Φωλιά», πραγματοποιήθηκε με επιτυχίατην Τρίτη 5/11/2019 η 1ηεκδήλωση δικτύωσης που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Πέλλας σε συνεργασία με την Ανάδοχο εταιρεία Ινστιτούτο Ανάπτυξης Τεχνολογίας & Ανθρώπινων Πόρων (ΙΑΤΑΠ) με προσκεκλημένη την κα Νατάσα Χατζηαγγελή (Μηχανικός Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων).

Σκοπός της εκδήλωσης δικτύωσης ήταν να δράσει ως καταλύτης και κόμβος συνεύρεσης των ωφελουμένων με νέους επιστήμονες / επιχειρηματίες ώστε να δοθεί η δυνατότητα ανταλλαγής εμπειριών και προβληματισμών, δίνοντας κατευθύνσεις που θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργειών.

Η κα Νατάσα Χατζηαγγελή μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους την προσωπική της εμπειρία, μίλησε για την απόφαση της να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και την επιβράβευση των προσπαθειών της με τις διεθνείς διακρίσεις να διαδέχονται η μια την άλλη ενώ έδωσε και χρήσιμες συμβουλές στους ωφελούμενους που επιθυμούν να εισέλθουν στον κόσμο του επιχειρείν.

 

 

 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments