....

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΖΑΚΡΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (PHOTOS)

 

Διαβεβαίωσε ότι και τα δύο νοσοκομεία εντός του 2017 θα αποκτήσουν αξονικούς τομογράφους

            Επίσκεψη στα νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών πραγματοποίησε η  βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας κυρία Θεοδώρα Τζάκρη. Στο νοσοκομείο της Έδεσσας η βουλευτής συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Αλ. Βουρδισλή, τον διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Π. Μακρίδη και την τομεάρχισα κ. Κων. Κόλλια περιηγήθηκε σε όλες τις κλινικές και αντάλλαξε ευχές με τους ασθενείς, τους συνοδούς τους και το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διοίκησης η κ. Τζάκρη διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι και τα δύο νοσοκομεία του ενιαίου νοσοκομείου Πέλλας θα αποκτήσουν αξονικούς τομογράφους εντός του 2017 εξασφαλίζοντας την άμεση διάγνωση στους ασθενείς, δίνοντας έτσι τέλος στην ταλαιπωρία τους και την πρόσθετη οικονομική τους επιβάρυνση. Στην σύσκεψη τέθηκε επίσης το θέμα της αντικατάστασης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των μηχανημάτων της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού λόγω παλαιότητας για την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών αιμοκάθαρσης του αιμοκαθαριζόμενους ασθενείς. Αποφασίστηκε η σύνταξη μελέτης σκοπιμότητας και τεχνικοοικονομικής μελέτης για την ένταξη της δαπάνης αντικατάστασης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Στο νοσοκομείο Γιαννιτσών συνοδευόμενη από τον Αναπληρωτή Διοικητή, τον διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας κ. Γ. Κουτσό και την διευθύνουσα της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Π. Ντιούδη περιηγήθηκε στις κλινικές και αντάλλαξε ευχές με τους ασθενείς, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους υπαλλήλους της διοίκησης.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αναπληρωτή διοικητή η κ. Τζάκρη επανέλαβε την διαβεβαίωσή της ότι εντός του 2017 ότι και τα δύο νοσοκομεία του ενιαίου νοσοκομείου Πέλλας θα αποκτήσουν αξονικούς τομογράφους εντός του 2017 δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία των ασθενών. Κατά την σύσκεψη τέθηκε στην κ. Τζάκρη το θέμα της άμεσης ενίσχυσης του Νοσοκομείου με επικουρικούς ιατρούς ειδικότητας χειρουργού, αναισθησιολόγου και μικροβιολόγου καθώς και της αναβάθμισης του υφιστάμενου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του νοσοκομείου και πιο συγκεκριμένα της αναβάθμισης των αναπνευστήρων της ΜΕΘ, της αγοράς λαπαροσκοπικού πύργου για την χειρουργική κλινική και αθροσκοπικού πύργου για την ορθοπεδική κλινική, καθώς και της αναβάθμισης της κεντρικής μονάδας των μόνιτορς για την καρδιολογική κλινική και ζητήθηκε η συνδρομή της για την εξεύρεση των δαπανών σε συνεργασία με την 3η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.-

 

 

12/23/16

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments