....

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

 

Την Πέμπτη 28/3/2024 κλιμάκιο της Γ.Σ.Ε.Ε αποτελούμενο από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΓΣΕΕ κ.Δημήτριο Ταχματζίδη και τον κ.ΚωνσταντίνοΣιάκομέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ και Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρου Φλώρινας ήρθαν στην πόλη μας και πραγματοποίησαν καμπάνια ενημέρωσης για την ακρίβεια και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων για την 24ωρη Γενική απεργία της 17ης Απριλίου.

Κλιμάκιο νέων πραγματοποίησε εξόρμηση και μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια στην λαϊκή αγορά και στην περιοχή των Μικρών Καταρρακτών.

Το κλιμάκιο της ΓΣΕΕ πραγματοποίησε σύσκεψη στα γραφεία μας με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών ΣωματείωνΝ.Πέλλας κ. Μανωλάκη Ιωάννη,τον Πρόεδρο του Σωματείου Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνιών Ν. Πέλλας κ. Πέτρο Γαλανό, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας κ. Αναστάσιο Μποζίνη, και τον περιφερειακό σύμβουλοκ. Θωμά Χατζηηλιάδη.

Έπειτα το κλιμάκιο της ΓΣΕΕ επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Ιωάννη Τσεπκεντζή στον οποίο κατατέθηκε ψήφισμα συμπαράστασης με την δέσμευση του ότι θα προωθηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας.
Τέλος το απόγευμα δόθηκε συνέντευξη τύπου στη αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας από το κλιμάκιοτης ΓΣΕΕ στις 18:00 μ.μ. με ενημέρωση - συζήτηση – ανταλλαγή απόψεων των ΜΜΕ και των εργαζομένων για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας για την καλύτερη οργάνωση της απεργιακής κινητοποίησης της 17ης  Απριλίου.

 

 

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 


 

Σχόλια - Facebook Comments