....

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ «ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Την έκθεση «Θησαυροί της Μακεδονίας» επισκέφτηκαν τα μέλη του Τοπικού Τμήματος Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής

Μακεδονίας παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας  κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και οι εργαζόμενοι ξεναγήθηκαν από την αρχαιολόγο κυρία Αναστασία Γεωργιάδου και εντυπωσιάσθηκαν από τα εκθέματα και από το Νέο Μουσείο της Πέλλας.

Η Πέλλα, πρωτεύουσα του Μακεδονικού Κράτους στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εξακολουθεί  και σήμερα με το Μουσείο της, αλλά και τις αξιόλογες εκθέσεις της να στέλνει ηχηρά μηνύματα πολιτισμού.

Το Τοπικό Τμήμα του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καλεί όλους τους εργαζόμενους από τις άλλες Περιφερειακές Ενότητες, όπως και όλους του  Συλλόγους να επισκεφτούν το Νέο Μουσείο Πέλλας και την σπουδαία έκθεση που παρουσιάζει. Παράλληλα οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν από κοντά και τις άλλες ομορφιές του Νομού μας, όπως τα τουρκικά μνημεία στα Γιαννιτσά, τα Λουτρά Αριδαίας και τους καταρράκτες της Έδεσσας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments