....

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΚΡΙΤΑ ΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ακρίτα κατά Κωνσταντοπούλου: Η γλυκιά Ζωή θα βάλει τον σύντροφό της και 'λίγους καλούς φίλους' σε εκλόγιμες θέσεις

 

 

Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας που κάνει η Έλενα Ακρίτα στα social media, δεν παραλείπει να "επιτίθεται" και σε πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά την... τιμητική της είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρεται σε ανάρτησή της στο θέμα που έχει προκύψει στην "Πλεύση Ελευθερίας", με τον χαμό από τις καταγγελίες και τις αποχωρήσεις υποψηφίων. Το συγκεκριμένο κόμμα, σύμφωνα με τις τελευταίες, δημοσκοπήσεις ανεβαίνει και φαίνεται να αποσπά ψηφοφόρους από την Κουμουνδούρου.

Οι υποψήφιοι αφήνουν αιχμές κατά της κ. Κωνσταντοπούλου πως τους παραμερίζει από τις εκλογικές λίστες, παρότι έχουν βγει πρώτοι σε σταυρούς, ώστε να "διορίσει ημετέρους".

Η Έλενα Ακρίτα, μάλιστα, αναφέρει ότι η "γλυκιά" Ζωή Κωνσταντοπούλου σκοπεύει να βάλει σε εκλόγιμες θέσεις τον σύντροφό της, ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση, και "λίγους καλούς φίλους".

Η ανάρτηση της Ακρίτα στο Facebook

#Αγάπημόνο . Υποψήφιοι ο ένας μετά τον άλλον εκδιώκονται από την - όχι και τόσο ούρια, όπως προκύπτει - Πλεύση Ελευθερίας. Οι πρώτοι σε σταυρούς εκπαραθυρώθηκαν για να δώσουν τη θέση τους στο "παρεάκι" της αρχηγού τους, όπως οι ίδιοι το αποκαλούν.

"Έκτρωμα" χαρακτήρισε το κόμμα, υποψήφια που ήρθε πρώτη, πλην όμως ευρέθη εκτός με διαδικασίες συνοπτικότατες και δημοκρατικότατες.

Η γλυκιά Ζωή θα βάλει λέει τον σύντροφο της κ. Διαμαντη Καραναστάση και "λίγους καλούς φίλους" σε εκλόγιμες θέσεις. Τους διωγμένους κακήν κακώς θα τούς αποχαιρετίσει σχηματίζοντας με τα χέρια της μια τρυφερή ζουζουνένια καρδούλα

Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Αγάπη μόνο

Υ. Γ. Καλά θυμάμαι ότι ο κ. Σπύρος Μπιμπίλας είχε δηλώσει πως κι εκείνον θα τον βάλει σε εκλόγιμη σειρά, χωρίς όμως να διώξει κανέναν από τους εκλεγέντες;

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει αλλαγές στα ψηφοδέλτια που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του κόμματος, ενώ ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν ήταν υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μπιμπίλας: "Έχει το δικαίωμα να το κάνει..."

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, το πρωί της Τρίτης, όπου προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την τοποθέτησή του σε εκλόγιμη θέση στις επερχόμενες εκλογές, όπου θα είναι υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας.

Ο ίδιος υποστήριξε πως θα τοποθετηθεί στην πρώτη θέση της λίστας, σε διαφορετική μάλιστα περιοχή από εκείνη που βρέθηκε υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, λέγοντας πως -εφόσον το κόμμα "μπει" στη Βουλή-, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι βουλευτής την επόμενη τετραετία.

"Είμαι τοποθετημένος, πρώτος, σε άλλη περιοχή των Αθηνών... Δεν μπορώ να την πω! Δεν 'τρώω' κανέναν... Θα συμβεί αυτό και σε άλλα κόμματα. Έχει το δικαίωμα το κάθε κόμμα να το κάνει. Δίνει τη δυνατότητα ο νόμος. Κατά πάσα πιθανότητα θα εκλέξει βουλευτή..." είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments