....

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ "ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2021" [PHOTOS]

Με συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης ολοκληρώθηκε σήμερα Μ.Πέμπτη 30 Απριλίου 2021 η δράση του Δήμου Σκύδρας "Πασχαλινό τραπέζι 2021". Το προσωπικό του τμήματος κοινωνικής προστασίας συντόνισε τις δυνάμεις του έτσι, ώστε δέματα με τρόφιμα και εδέσματα να παραδοθούν σήμερα μέσω των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου σε συμπολίτες μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Την πράξη αυτή αλληλεγγύης και συμπόνιας εν όψει του Πάσχα έχουν συνδράμει συμπολίτες μας αλλά κυρίως ενίσχυσαν ξεχωριστοί επιχειρηματίες του Δήμου μας και οφείλουμε να τους αναφέρουμε και να τους ευχαριστήσουμε θερμά.

       Συγκεκριμένα, τρόφιμα προσέφεραν, μεταξύ άλλων, 

η εταιρεία "ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗΣ

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

", 

τα Σούπερ Μάρκετ "ΕΛΟΜΑΣ" Σκύδρας, Σεβαστειανών, Μανδάλου και Γαλατάδων (υπεύθυνοι Σπυρίδης-Τσακουρίδου), 

τα Σούπερ Μάρκετ "ΠΡΟΟΔΟΣ" Προφήτη Ηλία (υπεύθυνη Δημητριάδου Ελένη) και Καλής (υπεύθυνος Αράτζας Σωκράτης). 

Τα δέματα συνοδεύονταν κι από ένα πασχαλινό τσουρέκι, ευγενική προσφορά των ζαχαροπλαστείων "ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ" Σκύδρας και Γιαννιτσών (υπεύθυνος Κατσικάρης Παναγιώτης), 

όπως κι από μαρμελάδες, προσφορά της επιχείρησης "ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ". Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και τους ευχόμαστε ό, τι προσφέρουν να τους επιστρέφεται πολλαπλά σε υγεία για τους ίδιους, τις οικογένειες και φυσικά τις επιχειρήσεις τους!
      Σήμερα, επίσης παραδόθηκαν ξεχωριστά δέματα σε ωφελούμενους του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι", έπειτα από επιθυμία του Διοικητή της II Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο Γεώργιο Χατζηγεωργίου να ενισχύσει συμπολίτες μας με την προσφορά του και να ευχηθεί για την Ανάσταση του Κυρίου. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Στρατηγό και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του!

      Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους όσους συνέβαλαν στις συλλογικές αυτές προσπάθειες του Δήμου Σκύδρας και της II Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού έτσι, ώστε παρά τις δύσκολες κοινωνικοοικομικά συνθήκες κάποιοι συμπολίτες μας που χρειάζονται πραγματικά τη βοήθειά μας να την έχουν.

      Ευχόμαστε Καλό Πάσχα με υγεία και γεμάτα τραπέζια για όλους καθημερινά! Το Άγιο Φώς της Ανάστασης να φέρει ηρεμία και αισιοδοξία  στις ψυχές μας και να μας οδηγεί σε δρόμους αγάπης και αλληλεγγύης!


Image

 

ImageImage

 

Image

 

Image

 

Image

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments