....

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ «ΠΥΡΡΟΥ»

 

 

 

 

Επιτυχημένη κρίνεται η εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης ο «ΠΥΡΡΟΣ» ανήμερα των «Φώτων».

 

Υπό τους ήχους του παραδοσιακού κλαρίνου και με τη σπουδαία φωνή του Κώστα Τζήμα και την Έλλη Κοσμά άξια συμπαραστάτρια, ο κόσμος που παραβρέθηκε στο “Celebrity Hall” απήλαυσε μια βραδιά που τα είχε όλα. Μουσική, χορό, χορευτικά τμήματα, πολλά δώρα και εκπλήξεις!

 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννης Τσίκος ευχαρίστησε εκ μέρους όλου του Δ.Σ. τον κόσμο, τους 93 χορηγούς, οι οποίοι είτε με χρηματικά ποσά είτε με δώρα – μικρά ή/και μεγαλύτερα – συνέδραμαν στην επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και την ορχήστρα που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

 

Στη εκδήλωση τα δύο χορευτικά τμήματα του Συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, ενώ, ο κόσμος γλέντησε με τη ψυχή του.

 

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση ανάμεσα σε 14 σχολεία της Κρύας Βρύσης για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης με χορηγία του Συλλόγου μας. Τυχερό σχολείο το 2ο Νηπιαγωγείο Κρ. Βρύσης!!

 

Επίσης, την επομένη της εκδήλωσης ο Σύλλογος προσέφερε τρόφιμα στο Ορφανοτροφείο Γιαννιτσών για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

 

Στον χριστουγεννιάτικο χορό παραβρέθηκαν ο Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης, ο Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, οι Αντιδήμαρχοι Κρύας Βρύσης Θ. Κουπτσίδης, Τεχνικών Υπηρεσιών Κ. Δεληγιαννίδης, Παιδείας Θ. Μάγγος, ο Πρόεδρος της Κρ. Βρύσης Κ. Βασιλειάδης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, όπως, επίσης ο Πρόεδρος Γ. Δέλλιος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γηγενών Μακεδόνων Κρ. Βρύσης.

 

Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Γαλαντάρη και το προσωπικό του «Celebrity Hall» για τη συνεργασία και την άψογη φιλοξενία της εκδήλωσής μας.

2024-01-09-182713

2024-01-09-182718

2024-01-09-182723

2024-01-09-182730
 


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments