....

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Η κοινή πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας προς το συνέδριο για την ανασυγκρότηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιβεβαιώθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με πηγές από το ΣΥΡΙΖΑ.

   Στη σύσκεψη συζητήθηκε το «πώς θα μπορέσει με τον καλύτερο τρόπο η Προοδευτική Συμμαχία να συμβάλλει και οργανωτικά και πολιτικά στην πορεία ανασυγκρότησης που ξεκινά από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ».

   Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, παρουσιάστηκε η χθεσινή απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και συζητήθηκε και εξειδικεύτηκε το πώς «η οργανωτική δουλειά μπορεί να αποκτήσει μια κοινή συνισταμένη».

   Η Προοδευτική Συμμαχία θα συμβάλλει τόσο σε ζητήματα νεολαίας, συνδικαλισμού και αυτοδιοίκησης όσο και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

   Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα δημιουργηθεί κοινή οργανωτική επιτροπή ανασυγκρότησης, στην οποία θα συμμετέχουν και στελέχη της Προοδευτικής Συμμαχίας. Στελέχη της θα συμμετάσχουν και στις τρεις επιτροπές που αποφάσισε να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το πρόγραμμα, την πολιτική διακήρυξη και την οργανωτική ανασυγκρότηση.

   Τέλος, η Προοδευτική Συμμαχία θα συμμετάσχει και στην προσπάθεια για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην καμπάνια για την εγγραφή νέων μελών.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments