....

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ : "ΗΡΩΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ"

ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ε.Κ.Θ. Αριστοτέλους 32, 5ος όροφος, 4ο γραφείο
Τηλ.2310 268-673, 6987697179
Email: enosiemporiothess@gmail.com
http://emporoupallilos.blogspot.gr/

Συζητάμε και οργανώνουμε την πάλη μας

Συνάδελφε εργαζόμενε στα σούπερ μάρκετ,
    Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης απευθύνεται σε σένα:
⦁    Που δουλεύεις μέσα σε χώρους δουλειάς με ελάχιστα μέτρα προστασίας, σε χώρους δουλειάς που έχουν μετατραπεί σε κέντρα διασποράς του κορονοϊού.
⦁    Που δούλεψες τόσο στα πρώτο, όσο και στο τωρινό, δεύτερο κύμα της πανδημίας μέσα σε συνθήκες πλήρους εντατικοποίησης και χάρη σ’ εσένα εξασφαλίστηκε ο εφοδιασμός του πληθυσμού με τα απαραίτητα.
⦁    Που η μετατροπή σου σε «ήρωα» στο πρώτο κύμα της πανδημίας είχε ως «ανταμοιβή» νέα αντιλαϊκά μέτρα, τη στιγμή που οι εργοδότες  μπούκωσαν στο χρήμα.
   Εμείς με την εργασία μας κινήσαμε και κινούμε τα πάντα. Εμείς είμαστε οι αναγκαίοι για να κινηθεί η παραγωγή και η διανομή.
    Η επιτυχημένη απεργιακή κινητοποίηση της 26ης Νοέμβρη έδειξε τη δύναμη που έχουν οι εργαζόμενοι, συγκέντρωσε τις πρώτες δυνάμεις απέναντι στο νέο κύμα αντεργατικής επίθεσης που έρχεται. Τώρα είναι αναγκαίο όσο ποτέ να ανοίξει η συζήτηση για τι πρέπει να γίνει, το τι πρέπει να κάνουμε.
    Σε καλούμε στη διαδικτυακή σύσκεψη της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων την Κυριακή 6 Δεκέμβρη στις 19:00 μέσω Zoom. Να συζητήσουμε για το τί πρέπει να γίνει, να ανταλλάξουμε πείρα, να κουβεντιάσουμε για τα επόμενά μας βήματα. Να μάθουμε τα δικαιώματά μας και να παλέψουμε για αυτά.
    Και μπροστά στην πανδημία, κανένας μόνος του! Όλοι στο σωματείο μας!

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments