....

ΕΡΙΞΑΝ «ΜΑΥΡΟ» ΣΤΗΝ ΕΡΤ OPEN, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!

Συνελήφθη και ο ταμίας της ΠΟΣΠΕΡΤ - Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι το μεσημέρι -  ΕΡΤopen: «Δεύτερο μαύρο» οι συλλήψεις - Η σύλληψη έγινε στα Τουρκοβούνια, όπου βρίσκονταν οι πομποί εκπομπής προγράμματος - Στο ΑΤ Κυψέλης Λαφαζάνης και Ραχήλ Μακρή -Συμπαράσταση και από τον πρώην πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλο

Τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη και τον ταμία της ομοσπονδίας Δημήτρη Κούνη, συνέλαβαν την Τετάρτη αστυνομικοί στα Τουρκοβούνια, για «παράνομη μετάδοση ραδιοφωνικού προγράμματος».

Image and video hosting by TinyPic

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν για παράνομη εκπομπή της ΕΡΤ Open όταν μετέβησαν στα Τουρκοβούνια, στον χώρο όπου βρίσκονταν οι πομποί από τους οποίους εξέπεμπε πρόγραμμα η ERT Open. 

Μετά τη σύλληψή τους οι συνδικαλιστές οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης με βάση την αυτόφωρη διαδικασία, ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

«Δεν ξέρω γιατί η σύλληψη μας έγινε σήμερα, δεν ξέρω αν είναι συμβολική η κίνηση αυτή. Αναρωτιέμαι, όμως, γιατί ενώ υπάρχουν κανάλια χωρίς άδειες, εκείνοι αποφάσισαν να συλλάβουν εμάς», είπε, βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα ο κ. Καλφαγιάννης.

Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Τουρκοβούνια έγινε μετά από καταγγελία στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων δήλωσε στο protothema.gr ο κ. Κούνης. Συγκεκριμένα, στα γραφεία του σταθμού πήγε το πρωί αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας επενέβη ύστερα από αίτημα της ΕΕΤΤ για τη μετάδοση του προγράμματος της ERTopen από τη συχνότητα 106,7 της ΕΡΤ, η οποία έβγαινε χωρίς άδεια από την εποχή της ΝΕΡΙΤ.

«Πήγαμε στον χώρο γιατί οι άνθρωποι που μας τον είχαν νοικιάσει δεν έχουν καμία ευθύνη» εξηγεί ο κ. Κούνης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι πλέον τα μηχανήματα έχουν κατασχεθεί.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments