....

ΕΣΗΕΑ: "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΟ" ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

"Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πέσει μαύρο" στα κανάλια, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Σταμάτης Νικολόπουλος, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ένωση θα δώσει μάχη για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Σε παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο κ. Νικολόπουλος τόνισε πως το κυρίαρχο ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι οι θέσεις εργασίας των συναδέλφων σε κανάλια που δεν πήραν άδεια –χωρίς να αγνοούνται άλλα ζητήματα όπως αυτό της συγκέντρωσης, του κώδικα δεοντολογίας ή το πώς θα εργάζονται την επόμενη ημέρα όσοι εργάζονται.

"Πρέπει με κάθε τρόπο να κινητοποιηθούμε, να βρεθούμε απέναντι στην κυβέρνηση και να ζητήσουμε να βρεθεί ένας τρόπος αυτά τα κανάλια, που σήμερα είναι ανοιχτά, να παραμείνουν ανοιχτά", είπε. 

Ο ίδιος είπε ότι η λύση μπορεί να δοθεί και συνδικαλιστικά και πολιτικά. Η Ένωση θα στείλει μήνυμα ότι τα κανάλια δεν μπορούν να κλείσουν, αφού με τα σημερινά δεδομένα η αγορά δεν μπορεί να απορροφήσει τόσους εργαζόμενους.

ΕΣΗΕΑ τις προσεχείς ημέρες θα αναζητήσει τον τρόπο να μείνουν τα κανάλια ανοιχτά, είτε αυτός είναι νομοθετικός, είτε πολιτικός-συνδικαλιστικός", είπε ο κ. Νικολόπουλος. 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments