......

ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟ;

 


 
Σίγουρα όταν βρισκόμαστε στο χώρο εργασίας μας το τελευταίο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας είναι αν θα έχουμε πρόσβαση σε καθαρό, φιλτραρισμένο νερό. Ωστόσο, σε κάθε εταιρεία θα έπρεπε, χωρίς αμφιβολία, το καθαρό νερό να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα προσέξουμε, αφού το νερό είναι απαραίτητο στην ζωή μας και προστατεύει την υγεία μας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
Έτσι λοιπόν, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μας απασχολεί το ζήτημα της καθαρότητας του νερού, αφού έχει αυξηθεί τόσο το χλώριο όσο τα βακτήρια και οι μικροοργανισμοί στο νερό της βρύσης και πλέον δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι είναι απαλλαγμένο από όλα τα μέταλλα που με τα οποία είναι επιφορτισμένο το δίκτυο ύδρευσης στη χώρα μας.
Για τους λόγους αυτούς, και για να νιώθουμε ασφάλεια με το νερό που καταναλώνουμε, το πιο σοφό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, είναι να επενδύουμε σε έναν ψύκτη νερού. Η αλήθεια είναι ότι οι ψύκτες δεν είναι κάτι καινούριο αφού χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια, κυρίως από επαγγελματικούς χώρους. Όμως, τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και στα σπίτια και όχι άδικα.
Ας δούμε όμως τι έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια οι ψύκτες νερού στους εργαζόμενους:
Πρώτα απ' όλα, οι εργαζόμενοι νιώθουν ασφαλείς έχοντας στο μυαλό τους ότι όλη μέρα μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε καθαρό, φιλτραρισμένο νερό.
Παράλληλα, κατανοούν καλύτερα τη σημασία της βιωσιμότητας του νερού όλο και περισσότερο με τη χρήση των ψυκτών. Δηλαδή, βλέποντας ότι το νερό για να καταναλωθεί πρέπει να περάσει από κάποια στάδια καθαρισμού, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από ποτέ.
Το νερό τη σημερινή εποχή φαίνεται ότι δεν μπορούμε πια να το εμπιστευτούμε εάν δεν είναι φιλτραρισμένο.
Έτσι, έρχονται οι ψύκτες νερού, οι οποίοι καθαρίζουν και φιλτράρουν το νερό απομακρύνοντας διάφορους μικροοργανισμούς και μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις που θα μπορούσε να προκαλέσει το νερό της βρύσης.
Κατ' επέκταση, πίνοντας φιλτραρισμένο νερό, μπορούμε πια να αντιληφθούμε μια διαφορετική, πιο φυσική και πιο νόστιμη, θα έλεγε κανείς, γεύση του νερού.
Γιατί λοιπόν να μην επενδύσουμε σε ψύκτες νερού τόσο στον επαγγελματικό μας χώρο όσο και στο σπίτι μας; Σίγουρα, αυτό απαιτεί να διαθέσουμε κάποια ελάχιστα χρήματα, σε σύγκριση με τα πλεονεκτήματα που θα απολαμβάνουμε, για την αγορά τους, όμως θα είμαστε πλέον σίγουροι για το νερό που καταναλώνουμε καθημερινά τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας.
Δεν ξεχνάμε όμως, ότι πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αγορά, θα πρέπει να κάνουμε μια καλή έρευνα για τις επιλογές που υπάρχουν στο εμπόριο και τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος. Ζητάμε πάντα πληροφορίες από τους ειδικούς ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Τέλος είναι πολύ σημαντικό το προϊόν που θα αγοράσετε να έχει έγκυρο ISO, να είναι δηλαδή πιστοποιημένο και όχι απομίμηση. Επομένως, για να είστε βέβαιοι γι’ αυτό, φροντίστε να προμηθευτείτε τον ψύκτη νερού της επιλογής σας, απευθείας από την κατασκευάστρια εταιρεία ή από κάποιον νόμιμο εκπρόσωπό της ούτως ώστε να τηρούνται σωστά και οι εργασίες συντήρησης του μηχανήματος που εγγυόνται την σωστή λειτουργία του.
Άρθρο από Ψύκτες Νερού OASIS

Σχόλια - Facebook Comments