....

ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΣΑ (VIDEO ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ + PHOTO)

Μεγάλη προσέλευση του κόσμου και στην Αριδαία και στην Έδεσσα στην ενημέρωση που έγινε εχθές 18 Φεβρουαρίου

και στην Έδεσσα σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2015.

Ο πρόεδρος του κτηματολογίου κ. Ηλίας Λιακόπουλος και οι συνεργάτες τους απάντησαν σε ερωτήσεις του κόσμου και ειδικότερα από γραφεία διεκπεραίωσης της δήλωσης στο κτηματολόγιο.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος στα γραφεία που υπάρχουν σε Έδεσσα και Εξαπλάτανο θα μπορούν οι πολίτες να βοηθηθούν σε διάφορα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν για την δήλωση της περιουσίας τους.

Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος τα προβλήματα είναι μεγάλα τα οποία θα χρειαστεί να νομοθετηθούν από τη βουλή για να ξεπεραστούν τα σοβαρά προβλήματα, αυτό όμως δεν αποτρέπει τους κατοίκους να δηλώσουν τα σπίτια και τα κτήματά τους.

Η προθεσμία λήγει στις 2 Μαρτίου 2015 αλλά όπως φαίνεται είναι τόσο μπερδεμένα τα ιδιοκτησιακά και στις δύο περιοχές της Αριδαίας και της Έδεσσας με αποτέλεσμα να υπάρξει παράταση.

Το τραγελαφικό το οποίο υπάρχει και είναι οικονομικό όταν ένας κάτοικος έχει χωράφια σε δύο περιοχές και σε τρεις και σε τέσσερις θα αναγκαστεί να πληρώσει μεγάλα ποσά, αυτό είναι ένα πρόβλημα που τέθηκε στις συναντήσεις ενημέρωσης το οποίο εξετάζεται.

 

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του προέδρου σε βίντεο:

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments