....

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Μεταγραφές και ανανεώσεις για τον Εθνικο Γιαννιτσών

Ανανέωσαν οι αρχηγοί: Γρηγοριάδης και Γκουγκουλούδης

Ακόμα 2 ανανεώσεις με τους αρχηγούς της ομάδας πραγματοποιησε ο δραστήριος Εθνικός Γιαννιτσών, που ανανέωσε με τον Τιτο Γρηγοριάδη και τον Σιδέρη Γκουγκουλούδη αρχηγοί της ομάδας τα τελευταία χρόνια και φυσικοί ηγέτες της.
Δύο ποδοσφαιριστές με εμπειρία ,με καλή ποδοσφαιρική κατάρτιση, που αναμένεται να είναι και φέτος πολύτιμα εργαλεία στην ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
-Σαββουλίδης - Σιταράς στον Εθνικό Γιαννιτσών: Ανανέωσε και ο Γουστέρης

Δύο αξιόλογες μεταγραφές νεαρών ταλαντούχων παικτών πραγματοποίησε ο Εθνικός Γιαννιτσών αποκτώντας τον 20 χρόνο  Αλάξανδρο Σαββουλίδη  τερματοφύλακα που πέρσι αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη και επι σειρά ετών ήταν πρώτος τερματοφύλακας της Αναγέννησης Γιαννιτσών και το 21 χρόνο μέσο Δημήτρη Σιταρά που και αυτός πέρασε απο την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Δύο αξιόλογοι παίκτες που θα βοηθήσουν τον Εθνικό Γιαννιτσών στην προσπάθεια που κάνει για αξιόλογη παρουσία στην Γ' εθνική και ήταν βασικοί στόχοι του τεχνικού Φώτη Μητσάκη.
Στα συν της όλης προσπάθειας είναι η ανανέωση της συνεργασίας , ενός αυθεντικού ταλέντου του Γουστέρη, που ξεχώρισε φέτος στην  Α'1 και σίγουρα η παραμονή του στην ομάδα αποτελεί ακόμα ένα μεγάλο όπλο του Εθνικού στην κατηγορία.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments