....

ΈΤΣΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (VIDEO)

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος  του βίντεο που μπορείτε να δείτε και που απεικονίζεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο τα κόλπα που εφαρμόζουν οι Τούρκοι δουλέμποροι προκειμένου να αναγκάσουν το ΛΣ να διασώσει και φυσικά να

φέρει επι ελληνικού εδάφους τους   λαθρομετανάστες οι οποίοι βέβαια ουδέποτε πρόκειται να απελαθούν.

Μάλιστα σε ένα σημείο του βίντεο ένας Λιμενικός διατάσσει του αγνώστους να έχουν τα χέρια ψηλά, κάτι που αποτελεί πάγια διαδικασία ασφαλείας και κάποιοι θεώρησαν αυτή την εικόνα, ως απόδειξη κακομεταχείρισης των λαθρομεταναστών!

Φυσικά οι εικόνες αυτές δεν είναι καινούργιες. Συμβαίνουν πρακτικά από τις αρχές της δεκαετίας του 90 κιόλας με αποτέλεσμα τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία να έχουν εισβάλλει στη χώρα τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο λαθρομετανάστες.

Φυσικά για πριν το 2003 τα στοιχεία χάνονται με τον συνολικό αριθμό των λαθρομεταναστών που έχουν καταλάβει ολόκληρες περιοχές του κέντρου και όχι μόνο να ανέρχονται σύμφωνα με εμτιμήσεις και μονο σε τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια.

Το «παιχνίδι» έχει χαθεί προ πολλού και λίγα έως ελάχιστα θα ήταν αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν για να αναστραφεί και να αντιμετωπιστεί το απαράδεκτο αυτό καθεστώς.

Τα  εγκληματικά έως και προδοτικά λάθη και τις παραλείψεις ενός «ανάπηρου» κράτους όμως θα πληρώσουν οι επόμενες γενιές των Ελλήνων που θα μεγαλώσουν σε μια ξένη Ελλάδα και το ανάθεμα θα είναι βαρύ, για όσους επέτρεψαν να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση.

Αλλά τότε βέβαια θα είναι αργά. Ήδη είναι αργά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments