....

EUROVISION 2020: Η ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ [VIDEO]

Eurovision 2020: Μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, ανακοινώθηκε η Στεφανία Λυμπερακάκη θα είναι η καλλιτέχνις, η οποία εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 12 έως και τις 16 Μαΐου.

Eurovision 2020: Η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Ολλανδίας, είναι 18 ετών και έχει ήδη ασχοληθεί με το τραγούδι, την υποκριτική και την παρουσίαση. Γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Κατάγεται από το χωριό Σοφικό του Έβρου.

Η ίδια, σε ανάρτηση της στο Instagram, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση, έγραψε: «Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι κι εγώ να το πιστέψω, αλλά μπορώ επιτέλους να επιβεβαιώσω τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες! Ναι, θα είμαι η εκπρόσωπος της χώρας μου στη φετινή Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ και ευχαριστώ πάρα πολύ την ΕΡΤ που έκανε το πιο τρελό μου όνειρο πραγματικότητα!! Αν και γεννήθηκα στην Ολλανδία, έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα και τη λατρεύω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να σας κάνω υπερήφανους!!»

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments