....

ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΙΖΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ (VIDΕΟ)

«Τύχη βουνό» είχε μια οικογένεια από τη Λάρισα, που γλίτωσε χωρίς γρατζουνιά όταν το κινητό του πατέρα εξερράγη την ώρα που φόρτιζε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1, η οικογένεια είχε πάει διακοπές στην Πάργα. Ο 42χρονος πατέρας φόρτιζε το κινητό του, στο χώρο όπου κοιμόταν όλη η οικογένεια και ξύπνησε από τον ήχο της έκρηξης και την αποπνικτική ατμόσφαιρα από το πλαστικό του κινητού που καιγόταν.

Μάλιστα, ο πατέρας της οικογένειας είπε ότι κομματάκια πλαστικού εκσφενδονίστηκαν στα κρεβάτια των μικρών παιδιών τους, 4 και 6 ετών αντίστοιχα.

Ευτυχώς, ο 42χρονος αντέδρασε άμεσα και έβγαλε από το δωμάτιο τη συσκευή. Όπως διηγήθηκε ο κ. Μιχαλόπουλος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Μάλιστα, το κινητό τηλέφωνο είναι σχετικά καινούριο και το έχει στην κατοχή του περίπου έξι μήνες.

Ο δικηγόρος του κ. Μιχαλόπουλου εξήγησε ότι απευθύνθηκαν στο επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα, η οποία αμφισβητεί ωστόσο ότι αγοράστηκε από εξουσιοδοτημένο πωλητή.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments