....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤOY A.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

Η διοίκηση,  το τεχνικό τημ και οι ποδοσφαιριστές, θέλουν από τα βάθη της καρδίας τους, να ευχαριστήσουν δημόσια, τους φιλάθλους της ομάδας μας,  για την συγκλονιστική τους παρουσία και συμπαράσταση, στον τελικό κυπέλλου.

 

Η τεράστια παρουσία τους, η αμέριστη συμπαράσταση τους, μας δίνουν χαρά και κουράγιο όλους εμάς της διοίκησης  του συλλόγου, για  να συνεχίσουμε πιο δυνατά και αποφασιστικά την επόμενη χρονιά, οριοθετώντας από τώρα υψηλότερους στόχους.

 

Με τέτοια μεγάλη παρουσία και    συμπαράσταση, τα καλύτερα για το Γιαννιτσώτικο ποδόσφαιρο έρχονται και πάλι σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε αυτές τις άγιες μέρες καλή ανάσταση και καλό Πάσχα.

Δοκιμές νέων παικτών από τα Γιαννιτσά

 

Είσαι νέος με ταλέντο τώρα ήρθε η ώρα, να δοκιμάσεις τις ικανότητες σου στον αθλητικό Σύλλογο Α.Σ. Γιαννιτσά που μετέχει στην Γ' εθνική κατηγορία. Όλοι οι νέοι γεννηθείς 2002 -2003 και 2004 μπορούν να δοκιμαστούν στο σύλλογο μας και οι καλύτεροι να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας, του φιλόδοξου ποδοσφαιρικού μας συλλόγου Γιαννιτσά.

Η πρόσκληση για δοκιμές απευθύνεται για τους γεννηθέντες το 2002-2003 και 2004. Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 2-5-2019 στο δημοτικό στάδιο της Αξού. Η ώρα προσέλευσης είναι 16:30, οι προπονήσεις θα γίνουν, υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου τα ομάδας μας με επικεφαλής τον κ Τίμο Καβακά και του κ. Δ. Σιμήτη.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει προηγουμένως να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο για τις δοκιμές της ομάδας των Γιαννιτσών, για να δώσουν τα απαραίτητα στοιχεία τους. Υπευθύνος για τις δοκιμές Νίκος Φανάρας (τεχνικός διευθυντής Α.Σ.Γιαννιτσά) τηλέφωνο 6932901604 ώρες: 10:00 – 14:00 και 17:00-21:00 από Δευτέρα 22/4 μέχρι τη Τρίτη 30 Απριλίου

 

 

Η διοίκηση του Α.Σ. Γιαννιτσά σας εύχεται καλή ανάσταση και καλό Πάσχα

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments