....

Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΠΕΙΡΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΕΣ

Η Κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και τώρα θερίζει θύελλες. Παρουσίασε ένα Σχέδιο για το Ασφαλιστικόπρόχειρο, χωρίς στρατηγική, χωρίς ποσοτικοποιημένoυς στόχους. Σχέδιο που στοχοποιεί και εξοντώνει κοινωνικές ομάδες, που ευνοεί την εισφοροδιαφυγή και την φοροδιαφυγή, που μετατρέπει τις συντάξεις των νέων γενεών σε φιλοδώρημα.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ αποδομεί το σύστημα της Κοινωνικής Ασφάλισης και οδηγεί σε νέες δυσμενείςπαρεμβάσεις για τις συντάξεις στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μοναδική της επιδίωξη να καλύψει το κενό των 2 δις που η ίδια δημιούργησε με τις επιλογές της.

Για άλλη μια φορά λέμε: Πάρτε την πρόταση σας πίσω !

Ακούστε την κατακραυγή απ' όλους τους πολίτες, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους επιστήμονες, τους νέους ανθρώπους.

Αυτούς που σήμερα διαδηλώνουν σ' όλη την Ελλάδα. Και ξεκινήστε επιτέλους έναν ουσιαστικό διάλογο με την κοινωνία και τους φορείς της χωρίς αποκλεισμούς .

Εμείς με δεδομένη την αντίθεσή μας στις παράλογες απαιτήσεις και νεοφιλελεύθερες εμμονές του ΔΝΤ, καταθέσαμε τις προτάσεις μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η Κυβέρνηση κάθε μέρα που περνάει απομονώνεται πολιτικά και κοινωνικά και αδυνατεί να δώσει λύσεις.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments