....

Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Στην τελική ευθεία πριν από την έναρξη του τρίτου της συνεδρίου βρίσκεται η Δημοκρατική Αριστερά. Το συνέδριο του κόμματος θα ξεκινήσει αύριο,

 Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 5 του μήνα.

Η διαδικασίες εν όψει του συνεδρίου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε παρόντων και βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης, τόνισε ότι το κόμμα προσέρχεται σε ένα συνέδριο που μπορεί και πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο μιας νέας πορείας. Εκτίμησε ότι τα μέλη της ΔΗΜΑΡ εγγυώνται τις προοπτικές και την ενδυνάμωση του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις που έκανε την Τρίτη, ο κ. Κουβέλης τάχθηκε εμμέσως υπέρ της προσφυγής στις κάλπες, παρά το γεγονός ότι η ΔΗΜΑΡ στις δημοσκοπήσεις παίρνει ποσοστό το οποίο δεν είναι ικανό να τη βάλει στη Βουλή. Συγκεκριμένα, ο κ. Κουβέλης είπε ότι «οι εκλογές δεν πρέπει να αφορίζονται» και ξεκαθάρισε εκ νέου ότι δεν τον ενδιαφέρει το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά πως θέλει να κάνει «οτιδήποτε για την ολική επαναφορά της ΔΗΜΑΡ».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments