....

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ – Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    Φιλικό αγώνα δίνει την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο

Κρύας Βρύσης ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ με αντίπαλο την Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ομάδα που θ΄ αγωνιστεί φέτος στην football league. Ο αγώνα θα είναι μία δυνατή πρόβα για τους γηπεδούχους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας την ερχόμενη Κυριακή, με τον ΄΄ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ΄΄ να βρίσκετε σε άριστη αγωνιστική κατάσταση, ολοκληρώνοντας σιγά σιγά την φετινή του προετοιμασία, αλλά ο αγώνας θα έχει και εορταστικό χαρακτήρα αφού θ΄ απονεμηθεί κύπελλο στους περσινούς πρωταθλητές της Α΄ κατηγορίας, ενώ θα γίνει και επίσημη αδελφοποίηση των δύο σωματείων της Κρύας Βρύσης και της Καλαμαριάς.

     Όπως είναι γνωστό ιδιαίτερα στους παλαιότερους όταν οι άνθρωποι της Κρύας Βρύσης ίδρυσαν τον Απόλλωνα, ήταν ιδιαίτερα επηρεασμένοι από το όνομα του αντίστοιχου  ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Καλαμαριάς, λόγο και κοινών ιστορικών, προσφυγικών, καταβολών. Γι΄ αυτό και έχουν τα ίδια χρώματα, μπορντό μαύρο και το ίδιο έμβλημα. Έτσι το τωρινό Δ.Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στην προσπάθεια που κάνει για διεύρυνση του συλλόγου μας στην τοπική κοινωνία μας με διάφορες πρωτοβουλίες, αποφάσισε να προτείνει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς την πρόταση αυτή, η οποία και έγινε αποδεκτή με ιδιαίτερη ευχαρίστηση!  Αναμένετε λοιπόν ένα ευχάριστο απόγευμα γεμάτο ποδόσφαιρο αλλά και ιδιαίτερες συγκινήσεις για όσους φίλους του ποδοσφαίρου επιλέξουν να βρεθούν στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης, τους οποίους και καλεί όλους το Δ.Σ. του Απόλλωνα να έρθουν στο γήπεδο και δεν θα χάσουν !

     Για τους λόγους αυτούς μετατέθηκε και ο αγώνας κυπέλλου του Απόλλωνα με αντίπαλο τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για την ερχόμενη Τετάρτη 5:30 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο κρύας Βρύσης, μία μετάθεση που αποδέχθηκε τόσο το φίλο σωματείο του ΦΙΛΙΠΠΠΟΥ όσο και η αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ τους οποίους και ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Απόλλωνα για την κατανόηση και την συνεργασία μας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments