
ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» : ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 31ο ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ
31ος Εικαστικός Μήνας Μάϊος
Με την έκθεση ζωγραφικής του Αντώνη Αντωνιάδη συνεχίζεται ο Εικαστικός Μήνας Μάϊος, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος».
Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στις 8 μ.μ.
“Στιγμιότυπα”: Αλέξανδρος Σωφρόνης, Τρομπέτα "Destino..." (Ωδείο Δήμου Έδεσσας)
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από το Σάββατο 11 Μαΐου έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024.
Ώρες λειτουργίας, καθημερινά 18:00 – 22:00 (Παρθεναγωγείο, Βαρόσι, Έδεσσα).
Ο Αντώνης Αντωνιάδης είναι γέννημα θρέμμα της Έδεσσας. Ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη. Είναι οφθαλμίατρος. Είναι αυτοδίδακτος με αγαπημένα θέματα τις καθημερινές στιγμές των ανθρώπων, τα τοπία και τις απλές αρχιτεκτονικές μορφές.
Με τις καλύτερες εντυπώσεις εγκαινιάστηκε σήμερα Δευτέρα (6 του Μάη) ο 31ος Εικαστικός Μήνας Μάϊος που διοργανώνει ο Φ.Σ.Ε. "Μέγας Αλέξανδρος", υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας. Δύο εξαιρετικές εικαστικοί η Έφη Λαμπρίδου και η Κατερίνα Μελισσανίδη ξεδίπλωσαν τα έργα τους στο πολυάριθμο κοινό, στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου στην Έδεσσα.
Η Σοφία Λιολιοπούλου από το Ωδείο Δήμου Έδεσσας ταξίδεψε και μάγεψε το κοινό μέσα από τις νότες της, συνδέοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο τις εικαστικές δημιουργίες με το Παρίσι και την Έδεσσα.
Οι εκθέσεις θα λειτουργούν στο Παρθεναγωγείο μέχρι την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024, τις ώρες 6 - 10 μ.μ.
Αξίζει να την επισκεφτείτε και να θαυμάσετε από κοντά τα έργα των δυο ζωγράφων.
(Το Σάββατο 11 Μαΐου 2024στις 8 μ.μ. τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Αντώνη Αντωνιάδη)



Σχόλια - Facebook Comments