....

ΦΡΙΧΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ – ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΗΚΕ 50ΧΡΟΝΗ-ΒΙΝΤΕΟ

Στο νοσοκομείο Μεσολλογίου η κόρη της 50χρονης μετά τον άδικο χαμό της μητέρας της

Μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης της 50χρονης έγινε το φριχτό δυστύχημα σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι, στο οποίο έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα.

Η άτυχη 50χρονη πήγε να καθαρίσει τη μηχανή του κιμά στο κρεοπωλείο, αλλά μπλέχτηκαν τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να προκληθεί το δυστύχημα στο Μεσολόγγι.

Ο απεγκλωβισμός της εργαζόμενης μητέρας από τη μηχανή έγινε με μεγάλη δυσκολία πριν τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η 50χρονη γυναίκα εργαζόταν ως καθαρίστρια σε αρκετά καταστήματα της περιοχής ενώ στο συγκεκριμένο κρεοπωλείο βρισκόταν μόλις τέσσερις ημέρες.

Στο σημείο του συμβάντος, έξω από το κρεοπωλείο, άρχισε γρήγορα να συγκεντρώνεται κόσμος.

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια», δήλωσε στην ΕΡΤ γείτονας. Συμπλήρωσε πως «μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν πυροσβεστική και ασθενοφόρο». Ο γείτονας ανέφερε πως «την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά είχε ολοκληρωθεί το κακό».

Αναφορικά με την 14χρονη ανήλικη κόρη της 50χρονης που εργαζόταν ως καθαρίστρια στην επιχείρηση μεταφέρθηκε σε κατάσταση κλονισμού στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

 

ΒΙΝΤΕΟ

Η 50χρονη γυναίκα φέρεται να έμενε στο Μεσολόγγι τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της, ενώ ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments