....

ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ…

Τρομος φώλιασε στην ψυχή κάθε εχεφρονα πολίτη, μετα την σοκαριστική δηλωση της κυρίας Βουλτεψη, της κυβερνητικής εκπροσώπου κυρίας

Βούλτεψη και οχι κάποιας λάιφ στάιλ πανελιστριας σε μεσημεριανή εκπομπή…
Συγκεκριμένα, σε κόντρα της με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, για την μάχη της Αργεντινης με το βρωμερό κοράκι, τον Paul Singer, είπε το αμίμητο: “Ας πρόσεχε και η Αργεντινη απο που δανειζόταν”! Ποιος της είπε να δανειστεί απο τον Singer;;;
Κάπου εδώ, διαλύεται κάθε αμφιβολία που πιθανόν θα είχατε για την καταλληλότητα της κυβερνησης. Οι άνθρωποι ειναι πιο επικίνδυνοι και απο τσέτη του Τοπαλ Οσμαν απεναντι σε βρέφος εξ Αρμενιας.
Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πως βρέθηκε το Junk Bond στα χέρια του Σινγκερ! Αγνοούν παντελώς την δευτερογενή αγορά! Εαν τους ρωτήσει κάποιος “πότε δανείστηκε η Ελλαδα ωρέ απο τον γαμπρό της Κλιντον και του πλήρωσε 600% επιτόκιο σε τρεις μήνες” θα σε κοιτάξουν με ανοιχτό το στόμα…
Οι άνθρωποι λοιπόν ειναι η απαραίτητη τσόντα δίπλα σε δαιμονιους Στουρνάρες, που τωρα αποδεικνύεται πως κάνουν πανηγύρια πάνω στο δημόσιο χρήμα. Χωρίς κανένας να εχει τις γνώσεις να τους ελέγξει!
Διορισμένοι Παπακωνσταντινηδες, Στουρναρες, Χαρδουβεληδες και απο δίπλα άσχετοι εκλεγμένοι να πουλάνε στιλιστική παρουσία στα τηλεπαραθυρα.
Η κυρία Βουλτεψη με αυτη την δηλωση της αποκάλυψε οτι όντως η συμμορία του Σημιτη ειναι επικίνδυνοι απατεωνες, όντως ληστεύουν την Ελλαδα εδώ και 20 χρόνια, συνεπικουρουμενοι απο ηλίθιους πολιτικούς που παριστάνουν την κυβερνηση.
Άντε να τους πεις τωρα οτι η Ελλαδα εχει ήδη πληρώσει 5 Singer και γι’ αυτο κάποτε θα οδηγηθούν όλοι στο ειδικό δικαστηριο. Και ας μην πηραν μίζα, οπως τα παιδιά του ΙΕΚ Σημιτη. Για να απαιτήσεις μίζα, θα πρεπει να διαθέτεις και βασική νοημοσύνη.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments